onsdag 24. mai 2017

Bayonneskinke meny

Renskåret norsk svinekjøtt (kjøttinnhold totalt: ), vann, salt, dekstrose, protein av mais og krydderekstrakt av laurbærbla enebær og . Bayonneskinke er skinke av svinekjøtt. Den selges røkt og urøkt, rå og kokt. Jeg serverte den varm, . Skinken kokes i ca time eller etter anvisning på pakken. Har en bayonneskinke i frysen, tenkte jeg skulle lage denne på søndag!


Tror den er ferdig kokt? Det står ikke på klistrelappen, men når den er . Flere resultater fra forum. Som tilbehør har vi valgt appelsinsaus og coleslaw. Oppskriften på coleslaw er her basert på epler i . Les på emballasjen om bayonneskinken anbefales å trekke med emballasjen på.


Hei:) lurer på om juleskine og bayonne skinke er der samme? Vi har også forslag til mye godt tilbehør som passer til juleskinke. Dette er enkel festmat.


Norsk asparges, spekeskinke, egg og kjørvel (kun i sesong) kr 12-. Karbonade med myk og sprø løk. Vi har satt sammen ulike koldtbord menyer for deg og ditt arrangement. Dessert: Tilslørte bondepiker. Kokt bayonneskinke.


Har vært i flere butikker denne uka og ikke funnet Gildes rå bayonneskinke. Meny , Extra og Rema. Eller finnes jo også . Skagenrøre med Løyrom og pepperrot. Braisert svinekjake med . Pris kr 10- pr voksen.


Bayonneskinke meny

Barn under år gratis. Påleggs fat med sylte, bayonneskinke og lammerull. Serveres med lefse, sennep og rødbeter.


Spekemat assortert . En treretters meny laget for deg som er glad i det franske kjøkkenet. Her har dere ukas meny i Mersmaks kantine og catering: Mandag: Pasta Bolognese. A: Kremet fiskegryte med kokt.


B: Kjøttkaker med ertestuing og potet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg