tirsdag 16. mai 2017

Cape nordlandsbunad sy selv

Jeg lurer på å sy et ytterplagg til å ha over bunaden de gangene set er for. Har du sydd den selv ? Skriver bloggen litt for meg selv , kan være greit å ha i ettertid. Men tenker også at kanskje andre skal sy bunad og da kan det jo være greit å se hvordan det gikk . Men du kan fint sy en cape til 17.


Derfor kan det vært fint å med noe vi kan lage selv.

Passer rødt, grønt, grått, blått eller gult stoff bedre til din bunad , kan du velge det til din cape. Velg Lin eller Strykefri. Skjorte, cape , hodeplagg og sølv kommer i tillegg.


Vi har materialpakker som inneholder det. Varen er på lager - Forventet leveringstid er 5-hverdager. Hvor mye må vi regne med å betale for selve kjolen hvis vi broderer og syr selv ? Sy cape til bunaden?


Så her sitter jeg med en cape i feil blåfarge, og stoff.

Antageligvis er det best å spørre husfliden ja, med mindre du kjenner noen som kan sy for deg. Skal forresten bestille cape der selv om ikke så lenge. Ein materialpakke inneheld det du treng for å sy bunaden sjølv. Nokon vel bunad ut ifrå den staden dei har vakse opp, andre ut ifrå kvar foreldra eller . Vi sender faktura med en ukes bet. Nordlandsbunad -pakker i blått ullklede med stakk, liv, tilpasset forkle,.


Cape i blå ulldamask og . Herrefosser i Rakkestad som var i rødt mønstervevd stoff med . Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre, Nordfjor. For deg som vil sy selv , kan du kjøpe materialer til bunaden fra oss, eller den kan bestilles helt ferdig. Om du vil bestille en helt ferdig bunad er det viktig å være ute i god tid om . Dette kan du gjøre i år før du kommer opp i prisen på bunad med sølv, sko, silkeskjerf og whatnot. BUNAD SLIPS TIL SILJE FESTDRAKT! Ferdig håndbrodert bunad slips til Siljes festdrakt.


Prisen inkluderer bunad , brodert linskjorte, lomme, forkle og sjal. De første bunadene ble bare sydd i grønt, men man hadde fra begynnelsen ønske om å sy den i begge fargene som likestilte. Sølv og cape kan kjøpes i tillegg.

Vet du hvor man kan få kjøpt mønster til bundasskjorte? Det er nitrist å få en . Selv tjener hun rundt 4. Da jeg begynte å sy bunader var det mest eldre karer som hadde god råd som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg