mandag 22. februar 2016

Vår høst vognpose

Vi har stort utvalg av vognposer i alle prisklasser som passer perfekt til enhver trilletur med barnet ditt uansett vær og vind. Angel of Sweden Tärnaby er imidlertid utvilsomt varmere enn en høst - og vårvognpose. Som vanlig handler det i stor grad om hvordan man kler barnet. Vognpose og vinterpose. Vi har vognposene som holder barna varme hele året, med poser tilpasset hver årstid.


Flott design og herlige farger.

Velkommen til vårt utvalg av vognposer ! Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vi fører et bredt utvalg dunposer, bomullsposer, fleeceposer og ullposer, til vinter, sommer, vår og høst. En god vognpose holder barnet varmt og godt i vognen. Vår mest funksjonelle vognpose , som kombinerer alle våre beste funksjoner. Når vinteren slipper . Ditt sted for alt du trenger til barnet!


Praktisk og forlengbar sovepose for vår , sommer og høst.

Produsert i tekstiler som er Øko tex sertifisert. Easygrow lite vognpose er en fin pose som passer til høst og vår. For dager siden - Pen lyseblå vognpose selges rimelig. Passer til vår og høst -sesongen.


Kan vaskes i maskin og tørketromles. Må hentes, sender ikke. Her i Tromsø har vi 5-grader og jeg synes det er vanskelig og vite hva jeg skal bruke i vogna. Lekre vognposer for vår , sommer, høst eller vinter. Velg mellom grå eller hvit farge og blant ulike bomullsstoffer inni.


En pose som vil gå i arv! Gi oss tilbakemelding. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Motta smarte handletips og populære . Dette er virkelig vognposen for den kresne! Det er en eksklusiv pose i både dun og ull som isolerer og holder barnet ditt varmt.


Kan også brukes som leketeppe. Bestselger av vårposer! Lun og tynn vognpose til høst - og vårsesongen.

Pen bomullsjersey som ytterstoff, myk fleece på innsiden, fôret med vatt og ull i ryggen. Med denne vognposen for vår , sommer og høst kan man på en enkel måte erstatte glidende . Voksi Colibri er en lett og luftig vognpose i bomull. Jakke fra Odd Molly. Kun brukt 2-ganger.


En myk og praktisk overgangspose som kan brukes vår , sommer og høst. Denne smarte vognposen fra Skip Hop med lag-på-lag-funksjon er utviklet for å holde barnet ditt passe varmt i tre sesonger - høst , vinter og vår. Creeps vognpose er en helårs vognpose !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg