fredag 19. februar 2016

Emmaljunga mondial de luxe hjul

Emmaljunga Classic chrome hjul. Komplett hjul med felg og dekk. Legg i handlekurven. Mondial de Luxe har alt som man trenger fra fødselen og opp til 3-årsalderen.


Med bag og sportsvogndel som du lett bytter til når barnet blir større.

Levering uten toll og mva! Angerrett i dager och fri frakt over . Du finner alt fra snøhjul til en varm og koselig vognpose. Mondial de lux har alt som trengs fra fødsel opp til 3-årsalderen, en vogn for de som ønsker en. Reservedeler må hentes i butikk.


Fint brukt emmaljunga mondial de luxe , navy selges med ligge del og sittedel. Jeg synes Deluxe -understellet (det med store hjul ) ser mye finere ut enn.

Synes Mondial med Deluxe -understell er verdens fineste vogn :D. Flere resultater fra forum. BarnevognVerksted barnevognverksted. Siden det er lufthjul , slanger kan punktere. Slanger er i vanlig størrelse og er ganske enkle å få tak i og bytte.


Her kan du se video hvordan . Gode hjul å lett å trille i all slags vær. Matchende stellebag . Pluss for store hjul som gjør at den mett å trille. Vi valgte å kjøpe et ekstra understell med svingbare hjul da denne typen . Lars- Kristian er skråsikker på at vi MÅ ha svingbare hjul , så det spørs om det ikke. Jeg har emmaljunga mondial duo med classic crome understell. Luftfyllte, Varekurver, Justerbar fotstøtte, Justerbart håndtak, Justerbar ryggstøtte, Vaskbart trekk (kan tas av for vask), Roterende fremhjul.


Tilgjengelige farger. Chassi er nytt og med sine ekstra store hjul med hvit gummi ser den ut som om den er tatt ut fra en gammel,. Vi fikk prøve en vogn med faste hjul i helga og det var helt greit, .

Vi valgte outdoor understellet fordi vi ønska svingbare hjul og også store hjul. Duo, Lufthjul , Avtagbar. Duo De Luxe kommer med . Modellmässigt är det inga större förändringar utan det gäller främst färger och hjul.


Mått hopfälld (BxHxD):, Chassi utan hjul 56x38xcm. Hjultyp : Fasta hjul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg