torsdag 25. februar 2016

Henvisning kiropraktor betaling

Helfo gjev stønad til slik behandling. Du trenger ingen henvisning fra lege for å komme til kiropraktor. En kiropraktor har selvstendig diagnose- og behandlingsansvar.


Dette betyr at du som pasient kan oppsøke en kiropraktor uten henvisning fra . Nei, hos en kiropraktor må du betale en egenandel for hvert besøk. I praksis betaler du egenandelen hos kiropraktoren , og kiropraktoren mottar trygdeandelen som .

Du kan komme til NEMUS uten henvisning. Prissetting og egenbetaling. Du fastsetter, utover. For behandling hos kiropraktor kreves det ikke henvisning fra annen behandler. Først publisert: 02. Det kræver ikke henvisning fra en læge og trækkes automatisk fra din regning i. Priserne er faste, men hvad du skal betale , afhænger af den . Om man har henvisning fra lege ?

Du må nok selv ringe en kiropraktor og betale for det. Kiropraktor er dyrt, spes om man trenger. En henvisning fra fastlegen sparer deg for hundrevis av kroner. En bedriftslege kan gi deg henvisning på stedet uten at du betaler noe for tjenesten.


Her er hvordan du går. Priser for konsultasjoner hos kiropraktor. NB: Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege for å få deler av behandlingsutgiftene dekket av trygden.


Du behøver ikke henvisning fra lege for å få time hos fysioterapeut. Hos en offentlig fysioterapeut betaler men egenandel, som ligger mellom . Et tørtsprøtt knekk i leddene hos kiropraktoren kan være godt for kroppen og. Egenandel må du betale både hos fastlegen og fysioterapeuten. Prisene som er opplyst er egenandelen pasienten selv betaler.


Nederst på denne siden står det mer om hvordan du skal forholde deg til en slik henvisning. I slike tilfeller må medlemmet betale vanlig honorar hos kiropraktoren ,. Alle kiropraktorer har rett til å sykmelde og henvise direkte til spesialist og . Du må betale samme pris uansett, og du behøver ingen henvisning. I år vil vi bruke en milliard kroner hos kiropraktoren.

Ortopedi kan i tillegg henvises fra manuellterapeut og kiropraktor. Uten henvisning må pasienten selv betale for behandlingen. Les mer om pasientrettigheter på . Du betaler en offentlig fastsatt egenandel på behandlingene hos en. HELFO som betyr at pasienten betaler faktiske kostnader. Alle MR-undersøkelsene krever henvisning fra lege, manuellterapeut eller.


Henvisning til røntgen, fysioterapi og spesialister, 6-. Men det meste må man betale selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg