torsdag 25. februar 2016

Superenkel dessert

Jeg har laget noen forskjellige varianter av denne flotte kaken. Pavlova med Smash-sjokolade og salt karamell ? Pisk til du får en myk og blank marengs og alt sukkeret er oppløst. Hvem liker ikke salte peanøtter, sjokolade og salt karamell i én og samme kake?


Her har vi har samlet en rekke herlige, smakfulle pavlova for deg, blant andre spennende brunostpavlova.

Med himmelsk god marengsbunn med nydelig vaniljekrem og friske bær, kan kanskje denne kaken friste? Jo, det må jo bli godt! Deilig marengskake med karamell - og kaffefyll, krem, sjokolade og knasende Daim.


En kake helt utenom det vanlige! Kaken er nydelig som den er, men . Karamellisert melk smaker som en fyldig karamellsaus og er kjempegod som saus på kaken. Du finner karamellisert melk på boks sammen med bakervarene i.

Swissrull marengs med jordbær og karamell. Annonse: Le Creuset. God midtsommeraften, kjære følgere! Ja, det er nå de norske kveldene og . Mange topper marengs , eller pavola, med krem og bær.


Men hvorfor ikke fylle de med salt karamell og sjokolade? Luftig marengskake med karamellsaus. Det er moro å prøve noe . Når du skal lage en fin kake, som for eksempel denne marengskaken, gjelder det å bruke et helt . Her har eg laga ein pavlova med fyldig mascarponekrem og herleg karamellsaus og toppa det heile med masse ferske bær. Du må bare ha meg unnskyldt om du syntes det blir FOR mye epler på krem. Jeg kan simpelthen ikke få nok!


Kake med marengs, sjokoladekrem og peanøtter. Denne pavlovaen er . Glutenfri kake med karamell og M.

Isbombe med sjokolade og marengs. Images , videos and stories in instagram about marengskake. Mellom marengsbunnene finner du et deilig fyll. Smaken av marengs , kaffe, krem, banan og karamell er i . Dette er en skikkelig kaloribombe, som passer godt til en kopp sterk kaffe.


En av de mange gode oppskriftene fra Dr. Marengsen inneholder puffet ris! Oetker Dette trenger du for å lage luftig marengskake med karamellsaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg