torsdag 18. februar 2016

80Talls sminke

Skal du på 80s cruise eller kanskje en - tallsfest ? På siden vår vil du finne guider og produkter som vil få deg å lykkes . Det glade - tallet er for fullt tilbake i motebildet, og det gjelder makeup også. Hva er den riktige tingen å bruke for den perfekte disco sminke ? I neste video - et eksempel på sminke i stil på - tallet , laget av den ledende Dior .

Lurer på hva som virkelig var typisk -tallssminke? Sminke fra - tallet - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Flere resultater fra forum. SIDE2): Hvis du vokste opp på - tallet - hva slags sveis hadde du? Deilig lang nakke, snauklipt ved ørene og skyhøyt på toppen?


Joda, - tallet er tilbake, også på sminkefronten. Det er lov å bli lagt merke til, og det går an å henge med på trenden uten å se ut som Cindy . Temaet er talls grilldress så det må være så harry som overhodet mulig :-).

Dette må være kroneksempelet på forferdelig - talls sminke ! Utstyrt med sminke i sterke farger, blå maskara og en signalrosa. Sist uke har vi lært oss de tre siste tiårene, vi har vert igjennom sminke , hår og styling på 70- - og 90- tallet. Denne perioden har gått veldig . I denne videoen lærer du om hvordan du kan sminke deg til en stilig 70- talls look. Trinn 1: Legg på liner over øyet. Skal du en 80s promenadekonsert og trenger å se den delen?


Hvordan sminke seg som Madonna: 1. Konturering er ikke normal sminke , det er Hollywood-glam. Her ser du hvordan du . Sminken har dusere farger, og vi ser at korall er en farge som vil synes mye. Jeg har valgt tallet som mitt tema der jeg valgte glam punk.


Et av de mest kopierte uttrykkene i serien er Maddys glitrende sminke. Hun er den mest populære. Brukte du sminke på - tallet ? Da husker du garantert at .

Detaljer fra - tallet er tilbake, som rottehale, hockeynakke og stepp, altså harde. SMINKE : Sterke neonfarger. Om - talls superstjerne, sminkesett. Kle deg ut som Madonna på - tallet i dette kostymet. Madonna inspirert damekostyme bestående av jakke, jumpsuit, hårbån hansker og belte.


The Cure, - tallet og sminke. Da tiåret begynte var jeg fjortis. Det var den gangen vi hadde norske ord på sminkeproduktene , . Pass på å ikke dus ut for langt opp mot øyebrynet, dette vil da fort se - talls ut. Kostymer Fest Party Utstyr Kake Bake Bryllup Bursdag Ballonger.


Kvinnene på - tallet brukte ofte sterk, fargerik sminke og store smykker. Dette matchet resten av antrekket, som var neon-farget, glinsende, og fantastisk! Jeg skal være med å arrangere - tallsparty , det skal være på lørdag, så har liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg