tirsdag 9. februar 2016

Hårfjerning hake

Hårene som skal behandles må være mørke, dvs. IPL laser er ikke effektiv der det ikke er . Venter man imidlertid seks måneder med all type hårfjerning , vil man erfare. Rundt munnen, på haken , mellom brystene og rundt brystvortene . Dette er en meget effektiv metode for permanent hårfjerning , men man tar.

Som regel så vil overleppe og hake være de vanligste stedene der . Slik blir du kvitt sjenerende hårvekst i ansiktet. Fjun, strå, bart og skjeggstrå på haken. Overleppe og hake , uker, 4-6. Veldig populær å bruke på overleppe og hake.


Vi benytter voks eller epilasjon i vår hårfjerning. Treading overleppe- hake -hals.

Konsultasjon foretas alltid før man behandles med IPL hårfjerning. Her bruker jeg stipsvoks . Stikk innom, så hjelper vi deg gjerne. SUGARING hårfjerning for ansikt og kropp for menn og kvinner.


Kom og opplev nydelig. Fjern uønsket hår fra din hake og overleppe. Vi fjerne raskt hår fra overleppe eller hake ,. Kjent for rask, effektiv . Jon Langeland i Oslo, som er spesialist på hårfjerning med laser. Kinn, hake og hals 1. Threading er en metode for hårfjerning som er spesielt egnet for hår i ansiktet og til forming av øyenbryn. Hake og overleppe Kr.


Voks begge kinn 35-. IPL - Intens Pulsed Light med ny og. Vår nye og moderne laser er den mest effektive på markedet.

Passer best på grov hårvekst i mindre områder, f. Permanent hårfjerning med nål og strøm. Meget gode resultater ved å følge . Vi utfører hårfjerning både for kvinner og menn. Laser - permanent hårfjerning.


Brukes til hårfjerning både i ansikt og på kropp. Threading er en form for hårfjerning som særlig brukes på mindre områder som bryn, overleppe, hake og kinn. Teknikken går ut på å nappe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg