torsdag 5. november 2015

Mer fruktbar etter spontanabort

Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Margrethe Høvring. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Bryllupsbombe - sjokoladekake med ostekrem og sjokoladekrem.


Kake til ei som hadde siste dag på jobb idag. Amerikansk sjokoladekake med sjokoladeostekrem.

Jeg hadde med en sjokoladekake som dere skal få oppskriften på nå. Det er en saftig sjokoladekake som er fylt med en myk sjokoladekrem. Lag til slutt et kors på toppen av kaken med den hvite ostekremen , ved hjelp av en sprøytepose eller med et kremerhus av matpapir.


Sjokoladekake med bringebær og lakris. Påskekake (Hvit sjokoladekake med ostekrem ). Saftig og smakfull kake med gulrot, ostekrem og sjokolade-ganache som renn nedover sidene er perfekt for ein kakemons. Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt.

Ikke bare ser jeg at dette er en myk og deilig sjokoladekake med fristende sjokoladekrem – denne kaken har dessuten spennende fyll i to lag: . Helt enkel sjokoladekake. Når jeg leter etter inspirasjon til kaker jeg lager,. Denne kaken smaker fantastisk og er dekket med søte karameliserte nøtter og salte kjeksbiter. See what people are saying and.


Prøv for eksempel peanøttglasur eller ostekrem. Idag blir det nok en gang et innlegg med kake. Ingefærkake med ostekrem. Alt i en gryte sjokoladekake. Lise Finckenhagens sjokoladekake med rødbeter deles i flere lag med ostekrem mellom og dekkes med ostekrem til slutt.


For å sette litt ekstra stas på den dagen valgte jeg derfor å lage en proteinrik sjokoladekake som passer til både små og store. For en del år tilbake fikk jeg smake på to helt utrolig gode langpannekaker. Den ene var en form for surmelkskake med lyst sjokoladefyll, . Gulrotkake med ostekrem En saftig gulrotkake er alltid en favoritt både blant. Den gikk ikke av med seieren, men den er verdt å bake uansett.


Tradisjonell sjokoladekake med sjokolade smørkrem.

Sukkerfri sjokoladekake med innbakt ostekrem - lindastuhaug. Oreokake med ostekrem og bringebærmousse. Herlig, lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt.


Server den med en syrlig ostekrem. Saftig sjokoladekake med en herlig sjokoladeostekrem. En herlig ostekrem med sjokolade, kan det bli bedre? Pistasjkake med ostekrem. Dette er en spennende variant av brownies med ostekrem og bær til 17.


Lettvint sjokoladekake med uimotståelig topping — søtt og sprøtt! Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem ! Nugatti og kjeks og krydderkake med ostekrem. Superenkel sjokoladekake med jordbærostekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg