onsdag 4. november 2015

Kjernetemperatur ribbe

Server ribben med hjemmelaget surkål, saus, gode poteter og annet. På selveste julaften er det mange som ønsker å steke en større ribbe , og det er ikke noe problem siden du bruker kjernetemperatur som mål. Har du en uvanlig tynn ribbe (2-cm) vil den helt sikkert oppnå en høy kjernetemperatur , ca grader etter første timen i ovnen.


Her er oppskriften for deg som vil lage ribbe på samme måte som kokk. Derfor er kjernetemperaturen ribba har etter denne timen utgangspunktet for hvor lang . Jeg har flere oppskrifter på ribbe her på bloggen, og jeg har allerede en.

Tallene nedenfor er ønsket slutt- temperatur. Hell eventuelt oppi mer . Fyll på litt vann underveis om alt fordamper. Ikke stress med å lage langtidsstekt ribbe til julaften - det kommer en. Jo høyere kjernetemperatur over 70°C, jo mer koagulerer proteinene i . Lar du ribba få ekstra lang tid i ovnen, får du til gjengjeld et svært saftig kjøtt og.


Det gode med langtidssteking ved lav temperatur er at proteinene koagulerer . Langtidsstekt ribbe – timer.

Ja det tar faktisk så langt tid å få frem denne lekkerbisken. I mellomtiden kan du gjøre andre nyttige ting og bare glede deg. Sous vide er en fantastisk metode til å lage ribbe me men du må bruke. Man kan fint sette ribbe direkte i ovnen på høy temperatur og få det . Start med en relativ høy temperatur 250° og senk den til 180° etter en halvtime grilling under lokk. En kilos ribbe når kjernetemperaturen (70°) . Jeg har laget to typer ribbe : Den ene har jeg langstekt på grader.


Husk, ribben har kost seg på lav temperatur. Oppskriften er like enkel som den er genial. Steketemperatur svin. Tilsett soyablandingen og gi det et oppkok, la det småputre i et par minutter til sukkeret er helt . Les også:Hobbykokkens oppskrift på ribbe sous-vide.


La ribba steke til dekket (med folie eller et lokk) på nokså lav temperatur i et par . Guide til perfekt ribbe. Et godt resultat starter med råvaren. Med sprø svor selvsagt. Deretter steker du ribba på lav temperatur i sju timer til kjernetemperaturen viser grader.


Sett så ribba inn igjen i ovnen.

Underveis må du passe på at det er. Hemmeligheten er lav temperatur , og ribba blir saftig og svoren garantert sprø. I tillegg slipper du alt stresset, og kan bruke dagen på å kose . Her har vi tre nydelige måter å lage god ribbe på. En garantert svor og saftig ribbe , og en rødkål det vil snakkes om i. I løpet av denne tiden øker kjernetemperaturen sakte men sikkert til 85 . Husk å gni inn ribba med salt og grovkvernet pepper dagen før den . RIBBE MED SPRØSTEKT SVOR Personer: 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg