onsdag 11. november 2015

Lønn rema 1000 2019

Skjær fersk og kjøleskapskald fiskefilet i grove biter, og kjør den i kjøkkenmaskin til en smidig fiskedeig. Universalingrediensen? Egget er like selvskreven i kakemiksen som på frokostbordet.


Lønn rema 1000 2019

Denne retten er et godt eksempel på at egget gjerne briljerer på . Fiskekaker med stekt løk - Cecilies mat ceciliesmat. I hvert fall er det det hjemme hos oss. Det er også raskt å lage dersom du har en food prosessor. La fiskekaker eller taco-seikaker gå igjen på ukemenyen og varier tilbehøret. En sunn middag du trenger verken hakke eller skjære.


Kun krydre og sette i ovnen. I dag fikk jeg en idé om at middagen skulle bestå i . Hell i buljongen under omrøring. Kok opp sausen og tilsett melk til du har den fargen og tykkelsen du selv ønsker. Sil sausen hvis du vil ha ut løkbitene.


Lønn rema 1000 2019

Tilbehør sylteagurk revne gulrøtter. Sett stekeovnen på 2grader varmluft. Start med potetene, de tar lengst tid. Nystekte, hjemmelagde fiskekaker smaker kjempegodt, og er en ypperlig måte å servere fisk til hele familien på.


I dag skal jeg lage fiskekaker til middag. Tenkte å kanskje prøve noe nytt som tilbehør. TINE Lettrømme. Det er greitt å ty til lettvinte middager, som f. Mange av dem er gode.


Med godt tilbehør til blir det helt supert. Det er ingen grunn til å frykte misnøye rundt middagsbordet når du serverer fiskekakene med dette tilbehøret. Grove fiskekarbonader av seifilet er dagens middagstips fra Inge Johnsen i Norgesglasset. Du trenger seifilét og en foodprosessor og dermed går vi forbi . Lett å like, rask å lage og tilbehøret kan enkelt varieres. Legg ingrediensene i skåler og la barna få plukke det de vil spise selv.


CousCous salat – Fantastisk tilbehør til fiskekaker. Server fiskekakene som burger,. Jubelen står i taket når de de lyse kakene slenges i panna.


Lønn rema 1000 2019

Fiskekarbonader (med Bacon og ost, eller andre variantar) er veldig gode. Som tilbehør til fiskekarbonader går det like greit med ris som det . Vi skal ha fiskekaker idag. Lurer på broccolimos med evt dill oppi. Bør jeg ha noe annet ved siden av eller holder det? Hvor mye mos kan jeg . Kokte poteter eller potetmos smaker kjempegodt.


Lag gjerne dobbel opppskrift og frys ned fiskekaker som en sunn . En smaksrik fiskekarbonade , kan serveres både kald og varm. På brødskive eller som en burger. Yppelig tilbehør er råkostsalat og remulade. God kveld godt folk. Torsdag tilbyr vi fiskekarbonader med tilbehør.


Hvis de er frosne synes jeg de blir best om jeg varmer dem i aluminiumsfolie. Sett gjerne fram alt tilbehøret på bordet slik at alle i familien kan lage sin egen . Enkel og god fiskemiddag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg