torsdag 19. november 2015

Best i test solkrem barn 2019

I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, . I vår test av solkremer for barn har vi latt vanlige familier bruke ulike solkremer og sammenligne kremenes. Test av solkremer til barn. Stor test av innholdet i solkrem til barn.


Kun åtte av solkremer ble klarert i årets solkremtest fra. Sun lotion til barn og voksne SPF 15 . Av de barnesolkremene som er med i testen , får fire av dem røde fjes, seks får middels karakter, og kun tre får grønt smilefjes og er dermed . To av solkremene , begge beregnet på barn , viste så store avvik at. Forbrukerrådet har utført sin årlige solkremtest for forbrukerne, der har de. Det er kun tre av solkremene for barn som får et grønt smilefjes av . Det danske forbrukerrådet har testet solkremer , og det viser seg at et av.


Coop Änglamark Sun Spray til barn og voksne SPF 3 prosent. Svanemerket solkrem gir god beskyttelse, og er et godt valg for deg. Caroline Berg Eriksen.


Dermica, Cosmica og Änglamark er best i test for solkrem for barn. Viktig å beskytte barnet før de skal ut i solen med solkrem tilpasset for barn og babyhud. Se vårt brede utvalg hos Vitusapotek. Ikke alle solkremer er like trygge, viser danske studier. De på grønn plass kommer best ut i testen.


Solkremer for barn. TESTVINNERE : Disse fem solkremene for barn går seirende ut i. Fritid Slik unngår du miljøgift i solkrem - Framtiden. Harmoni Kids solkrem SPF gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling. Kremen er vannfast og. Best i test i Foreldre og barn.


Denne har vunnet test i danske forbrukerrådet og danske tenk. Det finnes egne best i test solkrem barn på markedet. Av de solkremene i testen som er ment for barn , får bare fem. Testens verstinger er to bestselgerkremer fra Nivea, som begge får surt fjes . Det er spesielt uheldig at solkremer ment for barn inneholder.


Verstingene er bestselgerkremer fra Nivea - Nivea Sun Lotion og Nivea Sun Kids Swim and Play. Stavanger Aftenblad. For mindre barn hadde jeg valgt Sun for Kids Body Lotion, SPF fra Rudolph Care. Det er en mild og vannfast solkrem for barn , i tillegg er den parfymefri. Dette er spesielt viktig for deg med sensitiv hu og for barn , som har en hud som er ekstra følsom.


Best i test solkrem barn 2019

UVA-beskyttelsen tilsvarer minst. Ikke la deg lokke av forhandlere som lover best i test solkrem til kvantumsrabatt og lave priser. I tillegg er barna gjerne mer i aktivitet på stranda og har vanskeligere for å . Naturlig nok er de heller ikke trygge for verken barn eller voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg