søndag 22. november 2015

Hotell med basseng trondheim

Les anmeldelser og sammenlign priser på Expedia. Finn hotellet som passer for akkurat . Mange av våre hoteller i Norge tilbyr basseng. Nordic Choice Hotels har flere hotell i hele Norden med fantastiske basseng , både innendørs og utendørs. Fullservice hotell med eget treningssenter.


Særpreget arkitektur ved.

HOTELL TRONDHEIDette er guiden til de beste hotellene i byen du må besøke. På Pirbadet er innendørsbasseng for både store og små. Trondheim , Norge 877. Britannia Hotell - en moderne innpakning av en klassisk opplevelse. Nyoppussede Britannia er oppgradert med flere fasiliteter!


Bestill hotellrom i dag! Massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og . Reserver hotell med basseng eller badeland i Sverige og dra nytte av våre lave priser!

Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i Sverige på . Basseng , bad og velvære på Røros. Hva med å stå opp og hoppe rett ut i ditt eget basseng ? Vi har flere hotell med privat basseng eller delt basseng. Se vårt utvalg og og bestill drømmeferien her!


Røros Bad og Velvære er nyåpnet på Røros hotell. Quality Hotel Sogndal er eit moderne fullservice hotell plassert i sentrum av. Velkommen til Fossberg hotell , hytter og kafeteria i Lom. Trim og trivselssenter med svømmebasseng, barnebasseng , bobleba badstue, trimrom godt.


Hotell med stjerner i Stjørdal og med innendørs basseng og restaurant. Gratis frokostbuffé. Transportmuligheter. Bilde: Hovden Badeland er bare ett av de mange flotte badelandene Norge har å by på.


Alle vannglade barn får stjerner i øynene ved tanken om et barnebasseng med mange timers vannlek. Reiser dere med barn, er hoteller med barnebasseng. Thon Hotel Ålesund er et hjemmehyggelig hotell som ligger midt i Ålesund sentrum, i enden av byens gågate.


Her finner du basseng , garderobe og badstue.

På Sirdal Høyfjellshotell finner du basseng og badstue som er åpent for boende og . Her er stupetårn , velværebasseng , boblebasseng , ungdomsbasseng , bølgebasseng , barnebasseng ,. Boende på Pers Hotell får prosents rabatt. Sanner Hotell er et historisk familiedrevet kurs- og konferansehotell i vakre omgivelser. I vår velværeavdeling finner du basseng med stjernehimmel, badstue, . Total: Norges fineste fjellspa, og stort pluss for både basseng og boblebad ute. Vinger hotell er et godt besøkt forretningshotell med store kurs- og konferansefasiliteter. Her kan du nyte en varm badstue eller ta en svømmetur i vårt basseng.


Vårt moderne hotell venter deg med en varm atmosfære og vennlig personale. Et basseng er bare best når det kan nytes året rundt! Du kan jo velge et hotell som har en innendørs variant, hvis temperaturene ikke er varme nok – men du kan . Hotellet er designet for å smelte inn med omgivelsene. Bø Hotell ligger sentralt i Telemark, nær Bø Sommarland.


Perfekt for familieferie, og resten av året er vi kurs- og konferanse- hotell. Book overnatting her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg