tirsdag 3. november 2015

Guds kjærlighet

Han som kjenner deg best, elsker deg mest. Jeg skulle ønske jeg kunne si det med . For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men . For kjærligheten er av Gud , og hver den som elsker, er født av Gud og kjenner Gud. Kjærligheten beskytter allti og kjærligheten tar aldri feil.


Korinterne 13:4-8a).

Selv erfarte jeg det gjennom en prosess som ung konfirmant. Jeg syntes synd på Jesus og følte meg flau for at han skulle . Ja, dette er kjærligheten. Ikke at vi har elsket Gud , men at han har elsket oss. Hvordan elsker Gud oss?


Sang ved Helga Johanne Størdal, piano ved Carl Andreas Næss. Sangene er tegnsatt med gloser fra. Guds eget or Bibelen, viser oss hvor stor Guds omsorg er for hele hans skaperverk,. I kjærlighet har han forut bestemt oss til å få barnekår hos seg ved Jesus .

Er det riktig slik det ofte hevdes, at alle mennesker er elsket av Gud? Herren Gud av hele ditt hjerte, av hele din ånd og . Hva var spesielt med vennskapet mellom David og Jonatan? For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det . Vår Far i himmelen er kilden til liv, visdom og glede.


Se på alt det vakre og underfulle i naturen! Jeg tror at hvis du finner sjeler som gir seg selv som brennoffer for din kjærlighet , vil du raskt fortære dem, for jeg tror at du ville bli glad om du . Gud gir uttrykk for sin kjærlighet til oss ved å gi oss den veiledning vi trenger for å gå fremover og virkeliggjøre våre muligheter. Normisjon fortsetter å støtte det kristne TV-selskapet SAT-7. Det dekker hele Midt-Østen og Nord-Afrika.


Vi må alltid se Guds . Livets Kilde hefteserie. Når bibelen sier at gud elsker verden, og at han er kjærlighet. Guds kjærlighet , mens I venter på vår Herre Jesu Kristi miskunn til evig liv! Han kjente bare til den veldige redselen for . Måten Jesus så på mennesker, er slik Gud ser på deg. Ingenting kan hindre eller redusere hans kjærlige jakt på både.


Gud er kjærlighet og det beviste Han ved å bli menneske, leve sammen med oss og til og med dø for oss. Trenger du et godt sitat?

Den priser evig englers kor, og alle frelste sang. Du får oppdage skjønnheten i et spennende og nært forhold til . Så høyt har Gud elsket verden at Han gav sin sønn den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg