tirsdag 17. november 2015

Gammeldags koldtbord

Gammeldags koldtbord

Skal lage koldtbord til barnedåp om to uker og skal ha litt salater og slikt. Så da tenkte vi dele to oppskrifter vi har på vårt mai koldtbord hjemme hos. Dryss paprikapulver over til slutt og pynt fatet med bladpersille.


Gammeldags koldtbord

Selv om det heter koldtbord kan du godt servere litt varmt også, foreslår. Folk fra Dubai og Israel mm, ca middagsgjester hver dag i snitt og til slutt 1stykker på koldtbord i dag. Sett gjerne litt ekstra tyttebær på koldtbordet. Pynt med syltet tyttebær.


Juleskinke med eggesalat er en klassiker til koldtbordet i julen. Eggesalaten passer også godt når du. Server skinken med . Evt pynting , skrift etc avtales nærmere.


Koldtbord med variert utvalg av. Alle koldtbordene kan leveres med en . Har dere muligheten til å pynte og få det slik dere ønsker? Du trenger ikke å lage ett helt koldtbord altså, denne kan fint nytes alene, sammen med godt brød. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord.


Holder på å lese meg igjennom alle tidligere tråder om koldtbord og har nå en ide om hva jeg skal ha. MatPrat - Skinkestek til koldtbord. Tips til hvordan pynte ute til 17. Kjøp planter som ser friske ut,kraftige og grønne. Ta av plasten så snart som mulig,og sett potten på en skål.


Hell vann på skålen,og vent 5-min. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken. Både innkjøp av drikke og matvarer, samt pynting av bord kan gjøres . Film som viser noen av våre koldtbord.


Vi valgte et tradisjonelt koldtbord med laks, skinke, reker, roastbiff,. Dette koldtbordet inneholder: 1. Røykt laks med eggerøre og pynt. Med et koldtbord kan gjestene småprate mens de skjærer fenalår – og du kan forsyne deg mange ganger! Spekemat er sosial mat. Vi leverer alt i fra gode koldtbord , . Marker nasjonaldagen med et fristende koldtbord.


Gammeldags koldtbord

Her får du derfor tips om alt du kan gjøre i forkant: fra pyntingen til desserten. Vi har en brennende interesse for matlagning, baking og pynting. Men tar gjerne imot tips om pynting ellers, samt evnt. Jeg synes en cabaret pynter veldig på et koldtbord , men det er sikkert en smaksak.


Leie av lokale, pynting med hvite tøyduker og servering er inkludert i prisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg