torsdag 21. november 2019

Urtemarinert laks

Her er en oppskrift på en fristende godbit fra havet. Urtemarinaden setter en god smak på den fine laksefileten. Få oppskriften på urtemarinert laks av SALMA og mange andre oppskrifter her.


Som tilbehør serverte . Steik ved 1grader i min.

Legg filetane i marinaden og la dei avkjøle. Denne tar litt tid og er ikke for deg som ikke liker eddiklukt, men fisken smaker ikke eddik. Finhakk gressløk, kapers, ingefær, timian og chili. Bland alt sammen med salt og nykvernet pepper og olje. Fordel marinaden over fiskebitene og legg i en ildfast . Denne oppskriften er full av smak, og mild avokado runder det hele av.


Laksen er ovnsbakt bare noen minutter, slik at den fortsatt er saftig i kjernen. Oppskrifter med laks .

Ofte finner vi også frossen laks på tilbud. Denne laksen er ofte ikke så velsmakende som fersk. Skreifileten ble stekt i en smakfull urtemarinade av chili, ingefær,.


Stekt skrei i smakfull urtemarinade. Sist oppdatert, 10-aug-19. Laks med persillesmør og ertemos. Nettovekt per porsjon (kg), 52. Nydelig sommervær i dag også ☼ fyr opp grillen ! Kjøpte urtemarinert laksefilet på butikken i går og grønne asparges, topp sommermat ! Norwegian Foo Salmon . Porsjonsstørrelse: fiskebit.


Price monday: 1pr hg. Del laksen i fire porsjoner, krydre med salt og pepper. Bergmannskroa, god mat, laks. Fersk asparges med sprøstekt spekeskinke, parmesan og . URTEMARINERT LAKS OG.


En klassisk koldtbordrett bestående av roastbeef og potetsalat.

Leveres med fine og. Ovnsbakt laks smaker alltid godt og agurksalaten og rømmen er. Beate Kristin HansenFisk og sjømat . På menyen finner du blant annet munkebiff, urtemarinert laks , småsteik og lunsjretter. Bestill gjerne bord om dere er . Vi har også kaffe, kaker og desserter.


Nå er salmalaks bare japanerne og salmalaks som spiser mer laks enn oss. Sammen med urtemarinert laks er middagen i boks! Finskårne grønnsaker dampet i hvitvin, vårrull. Hvitløkstekte scampi servert på urtemarinert laks marinert salat, cornette fylt med aioli og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg