onsdag 27. november 2019

Polstring til krykker

Myk polstring til håndtak og armstøtte for økt komfort og bedre grep. Myke håndtak i cellegummi til krykker , stokker, rullatorer. AS Helsebutikken har tilleggsutstyr for krykker. Ekstra polstring til håndtak er laget av et mykt og vanntett materiale som forhindrer svette og ubehagelige . Myk selvklebende krykkepolstring for å unngå gnagsår når man bruker krykker.


Vi har også ulike stativer for oppbevaring av krykker og stokker. Med polstring får du et større, mykere og støtdempende grep uten vektøkning. Benyttes til håndtak til krykker, gåstol etc.


Røret er splittet og har remser av . Passer de fleste krykker med rett håndtak. Lengde håndtakspolstring cm. En myk krykkepolstring, selvheftende polstring for krykkehåndtak og krykkearmbøyle. Myk selvheftende polstring for håndtak og armbøyle til krykke.


Polstring til krykker

Til overdelen følger det med en myk polstring som er enkelt å montere. Håndtaket er mykt og justerbart med vingemutter i fem høyder. Aksillær krykke finnes i to . Jeg har de fra enklere liv. Kjøpte krykkene der og så tok med samtidlig.


Kan være apotek kan skaffe også. Isolde er ikke aktiv . Fine messingbeslag i begge ender. Krykke laget av furu. Virker profesjonelt svake støtte laget. Polstring for armhulen.


Polstring til krykker

Tryk og sår aflastende polstring til børne krykker. Produkterne er med memory skum og betræk. Sett pads på krykker for å minimere smerten til hendene og armhulene. Selv om det opprinnelige polstring på krykker er designet for komfort, . Let montering på dine albue og krykhåndtag. Behagelig og mere komfortabelt med denne polstring monteret.


Spør alle som har vært der: Å tilpasse seg liv på krykker etter skade eller kirurgi,. Pads, cushions and other accessories for assistive products for walking to prevent bruising or skin injury. Den selvklæbende polstring påsættes krykken, hvorved den beskytter huden.


Polstring til krykker

Active Ergobaum juniorer en ny generasjon krykker som skiller. Lys, stropp og ekstra polstring gir komfort og trygghet. Disse krykker er vanligvis brukt av folk som lider av midlertidige funksjonshemminger eller skader.


Armhulen krykker generelt har polstring rett under armhulene, . Verktøy for tette krykker og polstring av ballast under sleepers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg