torsdag 28. november 2019

Tapasretter til julebord

I ukene før jul og i romjulen er det duket for både julebord , familie- og vennetreff. Det ser både fristende og . Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest. Perfekt når du skal ha mange gjester. Bruschetta Med Cottage. Skal invitere vennegjengen eller arrangere guttas- eller jentenes julebord , vi gir deg gode forslag til menyer, og tips til å arrangere tidenes julebord.


Tapasretter til julebord

Kanskje du heller vil servere tapas på julebordet ? Du velger selv hvor mange ulike småretter du vil lage, og mange av dem kan tilberedes en dag eller to i . Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt . Alle digger tapas , og det er ikke så rart. Man finner alltid noe man liker på et tapasbord. Jeg har laget mange enkeltstående tapasretter her på . Med butterdeig kan du lage imponerende tapasretter nesten uten innsats til julebordet ! Lager du små tapasretter av julematen kan du smake på de beste julesmakene uten å. Les også: Slik velger du rett på buffét og julebord.


Her finner alle noe de liker. Vår filosofi er å benytte tradisjonelle norske råvarer kombinert med andre kontinentale elementer, uten at dette går på bekostning av den rene, nordiske smaken. Vi gleder oss stort til Julebord hos dere:-). Julebord sesongen nærmerer seg og vi hvet at mange er ute etter en catering firma som kan leverer høy kvalitets tapas til.


Tapasretter til julebord

Sesongen for julebord er i desember før jul, men også i slutten av november. Dette kan selvfølgelig kombineres med våre andre tapasretter. Med tapas levert av fagfolk, kan du være sikker på at dine gjester blir fornøyd!


Skal du planlegge julebord , er vi behjelpelig for planlegging. Ceviche med torsk, mango og klementin er både friskt og enkelt å lage som forrett eller som del av en tapas til julebordet. Foto: Nussara Guldberg.


Tapasretter til julebord

Hva slags mat til julebordet ? Vi gjør det enkelt for deg å velge med skreddersydde løsninger. Book julebord på Justisen. Tapas eller treretter? Enkel smakfull meny som passer ypperlig til lunsj eller en lettere middag. Pris for ikke levert er kr 20- pr termokasse.


Fingermat smaker . Det er mulig å leie service, glass, bestikk og annet utstyr, ta kontakt for pris. Med rød pestokrem, svinenakke, rødløk og salat. Assorterte tapas pølser. Our kitchen offers a large selection of dinner dishes, lunch and tapas buffets. We produce sandwiches, wraps, baguettes and rolls.


Tapasretter til julebord

As well as a large selection of . Vi leverer catering i Bergen til alle anledninger, barnedåp, konfirmasjon, julebord , minnestun møter, mm. Et utvalg av delikatesser som inkluderer ost, skinker, spanske kjøttboller, marinerte store reker, grillspyd med kylling, ovnsbakte småpoteter, med . Vi er kjent for å levere god mat til bryllup, konfirmasjon, firmafest, julebord ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg