tirsdag 12. november 2019

Pitapizza frosne pitabrød

Etter å ha vært borte hele helgen, så ble det i dag en lett variant. Barna gjør sin variant med ketchup som tomatsaus og enten pølse. Derfor er pitapizza helt genialt! Pitapizza har vi lagd mange ganger og dette er enkle og raske små pizzaer. Når man er pizzasulten men ikke gidder å lage deig, da er pitapizza redningen.


Har du pitabrød i fryseren, fikser du en slik pizza på minutter!

Bondeomelett med pølse. Man skal lage noe som er sunt, noe som alle . Om man enten velger å spidde pølser på bål, eller å lage en enkel middag på et. Legg salat på toppen av hver pitapizza rett før servering. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost.


En enkel og smakfull pizza som er klar på kun minutter. En perfekt kveldsnacks når du er litt fysen. Lag en pitapizza av rester! Hvem vinner spurten av pitapizzaen og frossenpizzaen?

I dag har jeg ENDELIG fått laget med pitapizza - noe jeg har tenkt på lenge. Pizza med pølser av hvitt kjøtt smaker kjempegodt! Det var SUPERGODT, så jeg må jo dele oppskriften med dere 1 . Forum › Generell diskusjon › Generelt Oppskrift på pitapizza noen?


Babyverden Forum forum. Noen her som har oppskrift på en god pita pizza , eller andre pizza`er? Pesto og tomat og ost, eller tomatsaus med skinke, pølser eller annet. Lazy tykk pita pizza i ovnen - hvordan å lage mat fra det ferdige pita pizza , en trinnvis.


Read Pita-pizza from the story Enkel og billig studentmat by SunnivaTH with reads. Pizza er mange studenters beste venn, og hva e. Pitapizza med mozzarella og skinke – Sunne oppskrifter fra Roede-kjøkkenet. Bananpannekaker med blåbær. Pannekaker med blåbærsyltetøy . Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrø og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse. Pølser og potetstappe med grønnsaker.


Foto: Opplysningskontoret for brød og korn kilde. Pitapizza er rett og slett porsjonspizza hvor du bruker pitabrød som bunn. Da skjærer jeg kun opp pølser og river litt ost.


Kutt pølsene i terninger og stek disse i stekepannen til de er ferdige.

PITAPIZZA personer. Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Pitabrødene ligger bare å venter i skuffen eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg