Poenget med stuffing er at kalkunen ikke skal bli smakløs og tørr. Han serverer vanligvis kalkunen med potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing , saus, “kokkehatter”, tranebærsaus, søtpoteter og mais. Anne Lises deilige stuffing er et skikkelig prakteksemplar. Fikk ikke plass til all stuffingen inni kalkunen , så da havnet resten utenfor for. Smak til med mer syrlighet fra sitron eller appelsin om det trengs.
Ingredienser kalkun smør til pensling salt og hvit pepper. Laget kalkun til folk i går. Trinn 1: Lagg stuffingen til kalkunen. Surr løk å selleri i smør. Vi har oppskriftene som sikrer deg et saftig resultat på kalkunen.
Valg av stuffing og tilbehør er uendelig. Sennep- og honninglasert kalkun med rotgrønnsaker, appelsinsaus , potetkrem og stekt. I fjor stappet jeg kalkunen full i epler, svisker, løk og appelsiner ! Stuffingen min består av innmaten, hakket svinekjøtt, loff, melk, hvitløk, . Fyll stuffingen i kalkunen og pensle den godt med smeltet smør blandet med salt og pepper. Et godt tips er å dele løk, appelsiner og epler i store biter.
Del løk, appelsiner og eple i store biter. Ta ut innmaten, den ligger i en pose inne i kalkunen. Kalkun med julestuffing. Tørk kalkunen med kjøkkenpapir.
Helstekt kalkun med tranebærsaus, stuffing , sweet potatoes og. Legg potetene i en paiform e. Ha appelsinjus , -saft, -skall, smeltet smør, . Stuffing er et tilbehør, som fylles i kalkun når man lager kalkunmiddag. En skikkelig nyttårsaften med helstekt kalkun og bobler i glassene. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.
Ikke fyll kalkunen med rå stuffing. Jeg bruker heller skiver av appelsin. Pensle hele kalkunen godt med smeltet . Dersom stuffingen trenger lengre tid enn kalkunen betyr det trøbbel. Lag stuffing basert på brød som basis, og stekt i form ved siden av kalkunen. Vend inn loffterninger, salvie, tranebær, sitronsaft, appelsinskall , salt og pepper.
Både fraværet av fett, og den delikate smaken, er noe vi må ta hensyn til i valg av vin. Selv om kjøttet mangler fett, får vi gjerne dette i rikt monn i stuffingen og i . Server til kalkun med stuffing og saus. Skjær purren i tynne ringer og press appelsinene.
Beste jeg vet er medisterfarse, paprika og eple som stuffing. Bruker å ha appelsin juice i en langpanneform under kalkunen i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.