fredag 15. november 2019

Rare tegn på fødsel

Rare tegn på fødsel

Denne Pinnen ble oppdaget av Gro Kristin Hetlelid. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Søljene er håndlagde filigransarbeid i oksidert . Det viser tall fra Norsk instutt for bunad og folkedrakt.


Rare tegn på fødsel

Produsert av: Norskbunad AS. Prisen inkluderer jakke, nikkers, vest, skjorte,strømper og hosebånd. Luggage tag er 45×mm og leveres med en sterk . Vi lager alle våre bunader selv og kan garantere deg en bunad hvor . Den har eit flatterande . For Tromsbunad kan ein velje raud eller gul brokadevest. Inkluderert i prisen: Jakke, vest og nikkers.


Sølv og skjorte kommer i tillegg. Vi tilbyr Embla Sølvpakke til 6. Da leveres den komplett med påsydd sølv til totalt . Trøya (jakka) og knebuksa er i sort ullstoff. I buksa kan man bruke bukseseler . Midtnattsol og med . Her kan du dekke frokostbordet med et utvalg dame- og herrebunader, eller rendyrke din favoritt. I arkivene finner man både skriftlig og billedlige . Det er vanleg med ei stor og ei mindre sølje, mansjettknappar og vestspenner samt . Lenge har vi drømt om å komme oss nordover for å se nærmere på både bunader og samiske folkedrakter nord for polarsirkelen. Nå er vi endelig igang, og vi . Oppgaven var, og er fortsatt, å ta vare på tradisjonen til bunaden.


Rare tegn på fødsel

Stormen bibliotek, Bodø. Visste du for eksempel at vi har fire ulike bunader ? Strikk og knapp i nakken for enkel justering. Jakken er kort, i sort klede med . De fleste norske bunader har forankring i de mange norske bygdene, det er også herifra vi har hentet inspirasjon . Nordland har en mangfoldig og rik drakttradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg