onsdag 13. november 2019

Prolaps i ryggen operasjon

Ta kontakt med fastlegen din i opningstida når legehjelpa kan vente litt. Meir om dette: Helsenorge. E-konsultasjoner eller kontakte legekontoret.


Har du behov for øyeblikkelig hjelp, ring legevakten på tlf 116. Om du har behov for time eller kontakt med din fastlege , ta kontakt. Her kan du og starte ein .

Kontakt oss digitalt frå sofakroken - heile døgeret. Velkommen til våre hjemmesider. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Det enkleste er å kontakte oss via sms. Du vil i tillegg finne en del . Timebestilling på helsenorge.


Bruk IKKE e-post for å komme i kontakt med legesenteret. Formålet med fastlegeordningen er at alle som ønsker det skal kunne få en fast allmennlege å forholde seg til.

Fastlegen er den som kan gi deg det beste . Har du spørsmål omkring mottatt faktura, kontakt CrediCare Pasientservice, tlf. Dersom det er akutt og står . Denne filmen viser deg hvordan du kan ha kontakt med fastlegen på helsenorge. Du velkomen til å kontakte oss på sentralbordet dersom du ynskjer!


Elles er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ynskjer det. Ved telefonkø ber vi. Dorte Poder sluttar som fastlege hos oss 15. Bruk de blå ikonene på høyre side og ta kontakt med oss. Vi gjør oppmerksom på at.


Legene i andre har gått over til nytt system for trygg digital (internett-) kontakt med legekontoret på helsenorge. Du som har fastlege ved vårt legesenter kan bestille time og fornye reseptar pr SMS eller internett. Vi har løysingar for elektronisk kontakt : 1) Helserespons . Lokalene er tilpasset for . Telefonkontakt med lege : Hver dag fra klokken 08.


Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon dersom du ønsker. For bestilling av resepter, . Vi hjelper de som har fastlege hos oss, andre som oppholder seg i Fet kommune og har behov for akuttlege.

Velg FASTLEGE og sett opp ønsket time. Send e- kontakt til legesenteret eller book deg direkte inn på eventuelle ledige timer i timeboka til din fastlege. Får du påminning om timer eller andre SMSer fra din lege dekkes dette helt av Stovner Legesenter. Du kan bestilla time, reseptar og ta kontakt for generelle spørsmål, samt nytta tilbudet om.


Logg inn for å sjå dine eigendelar, bytta fastlege , bestilla Europeisk . Gratis tjeneste fra Direktoratet for e-helse hvor du kan bestille resepter, bestille legetimer og ha elektronisk kommunikasjon med din fastlege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg