onsdag 19. juli 2017

Svart fondant

This marshmallow fondant recipe is genius! This is for those who like a softer icing than royal icing, but prefer to have a homemade version. Her er en enkel oppskrift på små sukkerkaker, som er pyntet med fondant. Småkaker-sukkerkaker-Sugar Cookies (grunnoppskrift).


Her har du en FANTASTISK oppskrift på en FANTASTISK kake!

Her kommer Ina med nok en oppskrift på poteter tenker du kanskje…. Oppskriften stammer fra. Kraftig fondant med marinerte hagtornbær. Tekst Bent-Åge Rustad. Les artikkelen: Blåmoden.


Søk etter oppskrift. Gumpaste derimot blir litt hardere og er oftere brukt til . Det er gjerne det samme.

Disse fiskene er pyntet ved hjelp av sukkerpasta, også kalt fondant , som mange mener er lettere å jobbe med enn marsipan. Når jeg lager sukkerpasta benytter jeg hvit bakesirup som jeg kjøper i Sverige. Du kan like gjerne bruke vanlig norsk lys sirup, . How to Make MARSHMALLOW FONDANT - The Best Fondant Recipe for Cakes and Cupcakes - Duration: 9. Har tidligere lagt inn oppskrift på Marsmallowsfondant (MMF), men fått litt tilbakemeldinger på om jeg også kan lage en . Den er trukket med rose fondant og pyntet med hvite former langs kanten, bokstaver og roser med glitter. Lag jordbærsausen etter oppskriften (kan eventuelt sløyfes).


Hvis du faller for fristelsen for å snu fondanten (slik jeg har gjort på bilde og 4) . Skal du trekke en kake med fondant eller marsipan er det underlaget som har. Og sjokoladekaken jeg bruker kan du finne oppskrift på Her. Lag også ører av fondant , gjerne i to farger. Kjevl og stikk eller skjær ut ørefasong. For at ørene skal beholde fasongen kan du sette dem i en . Start med å lage en topp til dukken med fondant.


Deilig og enkel oppskrift på hjemmelaget sjokoladefondant. Bruk en kniv og skjær lett rundt kanten av formen og hvelv fondanten på . Klikk deg inn og få oppskrift og fremgangsmåte her!

Toffifee esker er supre til å tørke og oppbevare blomster av fondant i. Men man kan også lage fondant selv, her er oppskrift på det: FONDANT. I går fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift på MMF, og det gjør jeg med glede! Denne massen er helt hvit og ser lekker ut.


Sukkerpasta ( Fondant icing) 8g melis. Denne oppskriften har jeg fått av Erik og Monica to gode venner av meg som begge har mange års erfaring fra kjøkkenet på flere restauranter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg