tirsdag 18. juli 2017

Alias spill ark

Full av næringsstoffer og uten sukker. Balas anbefaler også . Velg lavFODMAP-frukt, bær eller grønnsaker til smoothien din. Topp smoothien med cruchy, magevennlig banangranola ! Dette gir en deilig kald og sorbetaktig smoothie som er veldig.

Favorittsmoothie med jordbær, bringebær og banan. Jeg drikker selv en stor smoothie til frokost hver eneste dag, og ofte etter. For å gi en mer kremet konsistens kan du tilsette en halv, gjerne frossen, banan. Smoothie med blåbær, banan og eplejuice!


Super til frokost, etter skoletid eller til kvelds. Søtpotet- smoothies er poppis på instagram for tiden, og ikke uten grunn. Selv om det er høst er ikke smoothie -sesongen over, nå er det tid for .

Kombiner det med en næringsrik smoothie , og få energi og kraft som varer. Kjør alle ingrediensene i en blender til det er en jevn og fin røre uten. Vi har jordbær og bananer i en blender sammen med litt plantemelk, og etter få . En smoothie kan erstatte et måltid om du lager den på rett måte. Ha banan i smoothien.


Den gjør at smoothien får en fin konsistens . Mange smoothies inneholder banan fordi den gir en fin sødme til smoothien , og. Jeg har alltid i banan i smoothien. Her er oppskrift på sunne smoothies uten melk. En frisk, rosa smoothie som inneholder både frukt og grønnsaker. Mettende og god – helt uten eple!


Forfriskende og lett smoothie som alle liker. Hva har dere oppi når dere ikke har yoghurt i smoothien ? Slik får du smoothien sunn, mettende og næringstett! Banan er super for å få smoothien søt (de brunprikkede bananene er best til søtning) og tykkere.


Uten fett i en smoothie så tas mindre plantestoffer opp i kroppen din,.

Kør banan , yoghurt, juice og tre dl blåbær i en foodprocessor eller . Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt på. Demp bittersmaken fra grønnsaker med naturens sødme fra banan , pære, . Disse vil gi deg mye energi uten at du må spise mat som kommer fra dyr eller ta. Supre næringsrike veganske smoothies. En blanding av søte og sure ingredienser brukes.


For eksempel kan du blande en banan eller . Grønn smoothie : Vi slår et slag for smoothie uten frukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg