mandag 17. juli 2017

Strikket kåpe barn

Strikket kåpe barn

Pretty fingerless mitts with a buttoned lace cuff. The cuff, featuring drooping elm leaf pattern, is worked back and forth and then stitches are picked up along one . Strikk The Look: Nisse-lue (tillegsbestilling til Nisse-genseren). Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Gratis nedlasting - barn.


Strikket kåpe barn

Olivia kåpe og baskerlue. Smart til Barn kr 700. Nydelig strikkekåpe og kyse i dobbelt perlestrikk, strikket med en tråd Sandnes Silk Mohair og en tråd PT2.


Alternative garntyper kan være Dales Erle og Finull . PATENTSTRIKKET YTTERJAKKE. MASKULIN KÅPE MED KANTEBÅND. KÅPE : Pudderrosa 553: - - - - - - nøster.


LUE Pudderrosa 553: nøster til alle størrelser. Her finner du flere ​enn en strikkeoppskrift. Som du ser så kan du laste ned oppskrifter til både barn , dame, herre og interiør. Vi har også hekleoppskrifter for.


Så i høst strikker vi chunky jakker og gensere i fletter og struktur, delikat finstrikk i klassisk. Rillestrikket kåpe i Hexa. Dette er en oppskrift fra boken Strikk til barn.


Strikket kåpe barn

Har strikket denne kåpen til mangen små damer. Den er utrolig fin, det var bare såååå vanskelig å få noe godt bilde av den. Oppskriften er ett . Endelig er strikkemønster på kåpe Elsa og kyse Anna ferdig. Det er strikket med en tråd Silk Mohair og en tråd PTeller finull.


Skulle gjerne tenkt meg å strikke en kåpe til guttungen på 2år. Har ikke funnet noe jeg liker enda eller så har alt fint hatt veldig jentesnitt. Smådalane, kåpe Barn 7-14. Skarde 2pk, sokkar Barn 7-14.


Strikket kåpe barn

Forklaring på Kurvstrikk fra boka vår, KlompeLOMPE, strikk til baby barn og voksen. Brukes på Tilda- kåpe og Johannes-jakke. Ytterplagg med fokus på funksjon, gjennomtenkte detaljer og trendy snitt – på nett og i butikk hos KappAhl. Strikket kåpe mørk grå melert - RAINBOW bestill nå i online shop til bonprix.


I et mykt materiale. Kåpen lukkes foran med en kraftig. Stoff som ligner semsket skinn med mykt fór av fuskepels inni, ermene er strikket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg