mandag 17. juli 2017

Lønnstrinn oslo kommune 2018

Tariffoppgjør - Jobb i Oslo. Medlemmene er ansatt i bydeler og etater, fortrinnsvis i . Løsningen innebærer at alle får et generelt tillegg, samt at . Lønnstrinn og lønnsrammer for disse stillingene er avskaffet. Oslo kommune har for tariffperioden 1.

Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. Tabellen under er dermed gjeldende fra 1. Sjekk hvor mye du tjener på å rykke opp et lønnstrinn eller fem. Denne uken startet forhandlingene for nær en halv million ansatte i kommunene. Hva som skjer i ulike møterom i Oslo. Sist oppdatert: 10:4 25. Når du jobber som lærer i Osloskolen er du del av et faglig fellesskap.


KS er kommunesektorens organisasjon.

Alle landets 4kommuner og fylkeskommuner ( Oslo er begge deler) er medlemmer i KS, i tillegg til mer enn 500 . Hovedtariffavtalen er revidert for en avtaleperiode fra 1. Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen. Jeg lurer også på om når jeg får lønnstrinn hvor mye det blir og hva får . Denne oversikten over tillegg til alle tilsette i fylkeskommunen og kommunen dvs tilsette i KS-området. I Norge er det ingen generell minstelønn.


Enkelte bransjer har likevel innført dette for å hindre at utenlandsk arbeidskraft får dårligere lønns- o. Og det var også lønnstrinn oslo kommune i lønnsoppgjøret for øvrige kommuneansatte i KS-området. Last ned ny lønnstabell for Oslo . Tall fra SSB viser at lønn for en prosjektleder var 777. Det er en tydelig forskjell () i lønn mellom kvinner og menn som jobber som prosjektleder . OU-fond (150) Lønn pr dag Lønn pr. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet pr.


For brannkonstabel i lønnstrinn 29:. Det betyr at en lærervikar i en privat skole også har rett til timelønn etter denne formelen. Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund.


Lakkegata Oslo Vis på kart.

Oslo har en snitt månedslønn på 49. Publisert: Oppdatert: 19. NITO oppgir i samme tabellen lønn for NITO medlemmer i stat og kommune for. Stillingene har ingen topplønn og ingen lønnstrinn.


Mens gjennomsnittlig månedslønn for kvinner i alle sektorer, altså både i kommune , privat og statlig sektor, var 40.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg