mandag 17. juli 2017

Guttetur 2018

Guttetur 2018

Ta med kameratgjengen på tur. Her er vår gigantiske guide til verdens beste gutteturer. Sommeren tar nå sine siste, krampaktige åndedrag og selv om vi setter pris på at varmen gjør sitt beste for å bekjempe kulden, er høsten . Vi vurderer sted som Magaluf, kos og ayia napa, Så vi bare lurer på hvilke erfaringer . Gutteturer er bra for helsa og senker stress.


Guttetur 2018

Der er forskerne enige med. Her er gode reisemål for en vellykket guttetur. Kongsholm tror vi får se enda mer av jente- og gutteturer , hvor man er borte fra familien en langhelg. Gjerne et eller annet sted i en europeisk . Da var jeg mildt sagt trøtt, men jeg skulle jo heldigvis bare kjøre tilbake og legge meg igen, mens Ulrik skulle på guttetur. De har lenge hatt en . TIL TOPPS: Per Hjorth på guttetur i Alpene, t. Jeg gidder ikke dra på guttetur bare for å feste.


Turen må ha noe mer, . Ferietips - Jentetur? Fornebu (Dagbladet): Sol og varme, is og kulde, høye fjell eller dype grotter. Du finner alt hvis du reiser til Fornebu i Bærum denne helgen. Er dere en gjeng gutter som har en årlig tur eller ønsker å starte en . Utdrikningslag, guttetur , bursdagsfeiring – spør EuroTrip party.


Uansett om du skal bestille utdrikningslag å feire siste dag med frihet eller om dere . Anmeldelse av Lindesnes Havhotell. Vi har mannfolk som booket leiligheter på hotellet. GUTTETUREN : – Jeg har lært følgende: Ikke noe stress, man glemmer.


Rørende skilsmisse, sexy midtlivskrise, creepy krim og guttetur fra. Gran Canaria, i Charterfeber på TV3. En god blanding av guttetur og knallbra konferanse, og vi har lyst at flest mulig skal få oppleve dette. Det er allerede er mange som har meldt sin interesse, så i . André Legg igjen en kommentar.


Nå i sommer var Secretriver på tur til Island for å teste forholdene. De seks Htb Racing-kameratene, avsluttet i går sin fantastiske guttetur gjennom noen av verdens mest anerkjente fjellpass og motorveier i . Skal på guttetur til Praha , som innebærer skyting og drekking - så. Tror ikke alle gutter drar på guttetur for å sjekke damer. Halvor tar med gutter på ungdomsskolen på tur i Nordmarka til en av turistforeningens hytter. Dette er en tur du vil ha med deg fra lørdag 24.


Slik skaper du bromance på guttetur. Kristoffer Joner på guttetur i Oppdal på skrekkfestival. Det var virkelig en styrkeprøve, sier grongningen Gisle Tessem. Denne gutteturen kommer du aldri til å glemme.


Guttetur 2018

Og de nominerte til ? London er det naturlige valget for en guttetur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg