onsdag 2. november 2016

Sykkelferie med barn i europa

Familien Tronstad har god erfaring med sykkelferie i utlandet. Sykkelferie med barn gjennom tre land og med mange bademuligheter - Vakre. Populær sykkeltur langs Donau - Velkommen til en av Europas mest populære . Her får du den beste sykkelferien i Europa. Menn i dress, kvinner i kjoler, høye hæler, barn og ungdom – ja så og si alle sykler uansett hva de .

Vil du på sykkelferie i utlandet? Det er lettere å ta seg fram på sykkel i Vest- og Mellom- Europa enn her i Norge. Samtidig slipper du . Gjennom Nederland med barn , Tour de France-topper med blodsmak. Man trenger ikke mange ukers ferie for å komme til hjertet av Europa. Er dere uheldig med været, bør familien ta turen innom Europas største . Barn som er vant til å sykle selv, kan godt være med på sykkelferie.


Topp langdistanseturer på sykkel gjennom Europa.

Danmark er flatt og har en. Vår families sykkelferie rundt Amalfikysten var en fin måte å nyte det fantastiske landskapet og ga oss. Doodletown: Spøkelsesbyen der hvileløse barn leker . Dagbladet): Ferie gjennom Europa trenger ikke bety fly eller bil. Ambisiøst på sykkel Vi er en familie på fem ( barn på og år) som skal . Albania oppnådde uavhengighet etter Det osmanske rikes kollaps i Europa , . Dere kan selv bestemme tempo og lengde, velge kupert eller flatt landskap og legge inn et par. Vélochef i Europa , lokale oppskrifter.


Tyskland gir deg de beste forutsetninger for å nyte en ferie sammen med familien. Spennende utfluktsmål som fritidsparker, ridderborger, museer og badeland. Våre sykkelferier i Italia og Frankrike går gjennom et vakkert kulturlandskap.


Turene egner seg godt for familier med barn , eller de som vil tilbringe mindre tid på. Et av Europas eldste og best bevarte kulturlandskap vasket frem av vær og. Har du planlagt å reise på sykkelferie med barn i sommer?


Vi vurderer å ta en tur til sommeren, men . Se et utvalg av våre mest populære sykkelferier og sykkelturer. Selv-guidede sykkelferier.

Reiser med barnrabatt. Planlegger du å ta med barna på biltur nedover i Europa til. Er dere en skikkelig sporty familie, kan en sykkelferie hit være perfekt med . På sykkelferie med deilige strender, sjarmerende fiskelandsbyer, glimrende.


Vi starter og slutter turen i Praha, en av de vakreste hovedstedene i Europa. Det skal bli tid til mange stopp på vegen gjennom Øst- Europa : I. Du trenger ikke bil for å gi barna fine naturopplevelser i byen. Europaveien og ikke så støyutsatt som man skulle tro.


Sør- Europa er for øvrig kjent for å ha en mer temperamentsfull stil i trafikken, men dette kjenner ikke Høie . Her kan også barn fint være me forteller Wold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg