torsdag 10. november 2016

Fikse gamle fliser

Fikse gamle fliser

Vi viser deg hvordan du fjerner gamle fliser og hva du bør tenke på. Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom? Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Slik pynter du på fasaden. Du har kanskje hørt om flis på flis.


Fikse gamle fliser

I noen tilfeller er det nemlig mulig å legge nye fliser oppå de gamle – og dermed slippe å bytte membran. Sett bare de nye flisene oppå de gamle ! Er flisene skadet og membranen utett bør du gå grundigere til verks. Tanken på å fjerne flisene med hammer og meisel, fikse de etterfølgende skadene på veggene og . Har du et veldig gammelt ba kan det derfor være smartere å rive de gamle flisene først.


Det er fordi gamle bad i mange tilfeller ikke er utformet . Hvordan rengjøre og vedlikeholde fliser og naturstein. Fem ting du bør fikse hjemme nå. Jeg har et bad som er år gammelt , med fliser på gulvet. Har dusjkabinett som jeg ønsker å bytte til et dusjhjørne. Jeg er usikker på hvor tett gulvet er, så tar . Uglasserte fliser må behandles med olje eller voks om de skal holde seg pene.


Terracottafliser , uglasserte keramiske fliser samt alle typer naturstein, som . Enten du skal pusse opp badet, oppgradere varmtvannstanken, legge inn vann til hytten eller fikse et gammelt avløp, vi hjelper deg med fagkompetanse og vi . Har hvite baderomsfliser og etter litt endring av baderomsløsning sitter. Du kan også enkelt legge nye fliser utenpå de gamle. Fliser kan du få i en rekke prisklasser og uttrykk. Med litt hjelp kan selv de som er . Jo – jeg kan pusse opp badet hvis hensikten kun er å fikse på utseendet.


Ja, det er fullt mulig. Male baderomsfliser. Jeg fjernet de gamle fugene ved hjelp av et skrujern, og ved å bruke et brekk . I stedet for å fjerne de gamle flisene , ble nye fliser bare lagt utenpå.


Fikse gamle fliser

Mikrosement blir i økende grad sett på som et attraktivt alternativ til fliser på badet ,. Det er ingen hemmelighet at det koster en hel del å skulle pusse opp. En løsning som ikke lager et like stort hull i lommeboka, er å male de gamle flisene du har. Går det an å pusse opp badet for under 100.


Må alt rives og byttes ut, både flis , rør og elektrisk, så vil det nok holde hardt å. Ved en toppmembran legges nye fliser ovenpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg