tirsdag 15. november 2016

Kylling brokkoli

Server med ris eller nudler. Vil du spare ti kan du bruke en ferdig . Makaronigrateng er skikkelig digg mat - både for barn og voksne. Den blir ekstra mettende og en fullverdig middag om du har i brokkoli og . Kjøp Superenkel kylling , brokkoli og ris og resten av ukeshandelen med ett klikk!


En barnevennlig rett med kylling , brokkoli og ris.

Spre over philadelphia, kylling i mindre biter med litt salt og pepper over. Forsteik midt i ovnen i . Stek brokkoli , paprika og løk i stekepannen, i ca. La dampe av, og server til ovnsbakt kylling , gjerne med litt ekstra soya. Sett ovnen på 2°C.


Kok pasta som beskrevet på pakken. Stek baconbiter sprøtt og sett til siden. Del brokkoli i små buketter.

Skjær løken i tynne båter. Del kjøtt i biter, del opp brokkoli og blomkål i små buketter, kok møre i . Hakk løken og del kyllingen i strimler. Varm opp en stekepanne med olje og stek løken på middels varme til den er blank. Tilsett kyllingen og stek den gyllen.


Rask kylling i form. OMG pipl (eller heiiiia bloggen), denne retten er et must try, asså. Jeg lagde den her om dagen, . Denne kyllingretten er full av gode smaker og masse vitaminer. Kylling med brokkoli og squash i kremet saus. Kremet kylling er perfekt hverdagsmiddag!


Lag risotto av byggryn og brokkoli - et godt og sunt alternativ til den originale risottoen. Bland med gode smaker som parmesan, hvitløk og basilikum. Legg eventuelt bitene med grillet kylling på toppen og kok videre et par minutter, eller server ferdiggrillet kylling med brokkoli og ostesaus.


Kokte poteter eller . Du kan også fylle den med dine egne favorittråvarer! De egner seg også svært godt rett fra fryseboksen til yoghurt, i smoothie og i salater. Prøv denne tyttebærsalaten med brokkoli og rødløk – kanskje en ny favoritt?

Lukk øynene ved første munnfull. Spagetti kan serveres med annet tilbehør enn kjøttsaus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg