søndag 20. november 2016

Smoothie med ingefær

Kickstart dagen med denne friske smoothien med chili, ingefær og gurkemeie. Frisk og smakfull smoothie med appelsin, banan og ingefær. Passer perfekt til frokost, etter trening eller som mellommåltid.


Smoothie med ingefær

Et sunt og godt alternativ. Ingefær med blåbærfølge. Knallsunn smoothie ! Denne ingrediensen setter en spennende . Skyll spinaten godt og fjern de tykkeste stilkene. Skrell bananene og skjær dem i biter.


Riv ingefær på råkostjern. Bland alt sammen i en blender eller . Grønnkål, spinat, eple, ingefær og lime forenes her til en superfrisk smoothie. Se på mengden som et utgangspunkt og smak deg frem etter egne preferanser. Grønne smoothies er en utrolig enkel måte å kunne kose seg med mer bladgrønt. Har du ikke prøvd ingefær i smoothie enda, så har du en godbit i . Se oppskrift på Green Bonanza.


Det finnes smoothies for en hver anledning. Oppskrift: Avokadosmoothie med spinat og ingefær. Avokoado er proppfull av sunt fett, og er en perfekt ingrediens for å lage en sunn smoothie. Her med en frisk smak av ingefær og sitron. Kom jordbærdrik, banan, jordbær, ingefær og limesaft i et blenderglas.


Blend jordbærsmoothien ved højeste hastighed i ca. En deilig og eksotisk milkshake med frisk smak fra mango og ingefær. Smoothies gjør det enkelt å klare om dagen. Jordbærsmoothie med lime og ingefær : Frokost, mellommålti dessert eller når søt suget slår til på kvelden – en smoothie er aldri feil!


Smoothie med ingefær

Prøv denne med et hint av Asia. Jeg valgte sort kaffi og en jus som besto av banan, avocado og ingefær. Nydelig smoothie med gulrot, appelsin og betennelsesdempende ingredienser som ingefær og gurkemeie. Proppfull av vitaminer, mineraler og . Ha frosne grønnsaker og frukt i en blender. Tilsett juicen og la blenderen gå til alt er blandet og det blir en “smooth” drikk.


Hell i glasset og nyt med en gang! Tilsett nøtter, spinat og krydderurter – og smoothien din blir til en. Hva med en deilig grønn smoothie i varmen?


Smoothie med ingefær

Jeg lager ofte smoothies med både frukt og grønnsaker. Jeg elsker sitron så det kan jo være derfor, siden jeg har proppet denne smoothien full av sitronsaft. Jeg har også i mango og ingefær.


Som matentusiast er jeg naturligvis stor tilhenger av å bruke mat som medisin. Det er jo liten tvil om at det er mye mer digg å drikke . Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg