onsdag 16. november 2016

Hvordan bli kvitt maurtue i hagen

Det har poppet opp en god del maurtuer rundt huset de senere par årene og de finner stadig. Hvordan kan man ta knekken på hele kolonien? Jeg har en maurtue med skogmaur og en stubbe hvor stokkmaur har begynnt å etablere seg, det er ikke så nærme huset men i det siste har de . Les om effektive produkter og metoder for å bli kvitt maur og maurtuer både innendørs og utendørs. ALDRI mer maur i hus eller i hagen. Nedenfor finner du noen geniale måter å bli kvitt maur på!


Stor kjempemaurtue ovenfor hytta, mauren går også på parkeringsplassen! Han er en bekjent av familien og tror ikke han bryr seg hva som skjer med tua. Men hvordan blir man kvitt slike tuer?


Disse maurene fcker opp . FUN light mot maur - hvordan fungerer det, helt. Maurinvasjon i hagen. Kjerringråd for å bli kvitt maur? Flere resultater fra forum.


Sparetips › Hjem-og-hage › 10-tips-til-hvordan-d. Heldigvis finnes det mange naturlige måter å bli kvitt maurene på, og det beste. Her kommer Gjerrigknarkens beste råd til hvordan du kan vise maurene at du . De fleste av oss liker hverken ugress i hagen eller maur for nært innpå. Nyheiten blei oppdaga i sommar, då den svenske forfattaren Lars-Erik Litsfeldt tømte ut ein desiliter saft i hagen sin. Då døydde mauren som . Lær hvordan du kan bli kvitt maur på ved å lese videre!


Når man legger gjær i en maurtue , vil de bli trukket til lukten, men når . Jeg har oppdaget en ganske stor maurtue kanskje meter utenfor huset. Jeg har ikke sett noe maur inne i huset enda men er redd a. For å unngå at broddmaur lager kolonier i hagen , er hagearbeid en. Store mengder maurpulver er ingen effektiv måte å bli kvitt maur på. Mange plages av maur både i hagen og innendørs. For å bli kvitt problemet med maur finnes det effektive produkter.


Mat og søtsaker tiltrekker . Et av de vanligste småkrypene å få uønsket besøk av er maur. Mange maurarter bygger forseggjorte bol som kalles maurtuer. En maur eller ti i hagen er ingen krise, men når tuene topper seg og de små.


Området og reiret må bli godt gjennomtrukket av vanningsmiddelet for at det skal. Rød skogsmaur bor i maurtuer bestående av barnåler eller annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg