torsdag 24. november 2016

18 Års gave til niese

Herlig, lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Server den med en syrlig ostekrem. Saftig sjokoladekake med en herlig sjokoladeostekrem. En herlig ostekrem med sjokolade, kan det bli bedre?


Pistasjkake med ostekrem.

Sjokoladekake med daimkrem. Dette er en spennende variant av brownies med ostekrem og bær til 17. Lettvint sjokoladekake med uimotståelig topping — søtt og sprøtt! Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem ! Nugatti og kjeks og krydderkake med ostekrem.


Superenkel sjokoladekake med jordbærostekrem. Ikke bare ser jeg at dette er en myk og deilig sjokoladekake med fristende sjokoladekrem – denne kaken har dessuten spennende fyll i to lag: .

Saftig gulrotkake med søt og syrlig ostekrem er manges favoritt. Helt enkel sjokoladekake. Når jeg leter etter inspirasjon til kaker jeg lager,. Denne kaken smaker fantastisk og er dekket med søte karameliserte nøtter og salte kjeksbiter.


Denne kombinasjonen er en match made in heaven! Saftig og smakfull kake med gulrot, ostekrem og sjokolade-ganache som. Kaka er ei slags krysning mellom gulrotkake og sjokoladekake , . Prøv for eksempel peanøttglasur eller ostekrem.


Pluss sjokoladekrem. Trukket med fondant. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i . Lyst på noe skikkelig godt i dag? Prøv denne sjokoladekaken laget med søtpotet, jeg lover deg denne er god.


Søtpoteten merker du ikke annet . Bursdagskake med ostekrem.

Idag blir det nok en gang et innlegg med kake. I had to take my own . Lise Finckenhagens sjokoladekake med rødbeter deles i flere lag med ostekrem mellom og dekkes med ostekrem til slutt. Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Margrethe Høvring. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Bryllupsbombe - sjokoladekake med ostekrem og sjokoladekrem.


Kake til ei som hadde siste dag på jobb idag. Amerikansk sjokoladekake med sjokoladeostekrem. Lag til slutt et kors på toppen av kaken med den hvite ostekremen , ved hjelp av en sprøytepose eller med et kremerhus av matpapir.


Sukkerfri, glutenfri og laktosefri blåbærkake med ostekrem Sukkerfri, glutenfri og laktosefri blåbærkake med ostekrem. Påskekake (Hvit sjokoladekake med ostekrem ). Jeg hadde med en sjokoladekake som dere skal få oppskriften på nå. Det er en saftig sjokoladekake som er fylt med en myk sjokoladekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg