onsdag 30. november 2016

Drøye dikt

Ikveld satt jeg her. Småfull, snill og fin,. Men klokken ble ett. En liten kar i fra Osen Hadde lurt med seg ei hjem for trygdeposn.


La oss inderlig håpe, at du finner en tåpe, en billig blondinestrupe, som du i kjeften kan sprute. Livet er til for å leves, din jakt blir ikke forgjeves, det finnes alltid .

D men ingen har nevnt Arne Hjeltnes sine dikt :o der er det mykje å ta i og mykje å bli gla i, kan ein sei :p. Et Hjeltnes- dikt jeg hørte går omtrent slik:. Eg dreit og grov , og dreit og grov , Trenger eit Morsomt Rim 11. Grove dikt -tråden - Backstage - VG . Leter du etter morsomme dikt ? Da har du kommet på riktig sted.


På denne siden har vi samlet flere morsomme dikt som får deg til å le! Denne uka har Dagbladet publisert flere dikt fra Maja Anette Flønes Monsens diktsamling Fitta og havet. Mine gode venn Knut Gørvell i Cappelen Damm strør om seg med det ene diktet etter det andre denne sommeren.

Det er ikke bare tittelen som er . Vand av Nordahl Grieg var . Johan Jönson overrasket også publikum på Litteratursymposiet i Odda, med å lese det samme diktet som han fremførte i Dramaten. Liker dette diktet spesielt godt fordi det er så lett å kjenne . Kagge forlag gir ut jubileumsutgave av Dikt for gutta med en rekke groviser. I løpet av en drøy uke sendte han tilbake et nyskrevet dikt. Edel Hammersmark spriter opp julen med grove juledikt. Jon Hjørnevik lurer av og til på om diktene hans er for drøye.


Nettstedet diktakt prøver fremdeles, drøye to snart tre år etter lansering,. Siden har det tatt av. I skrivende stund er videoen sett . Om “viljen” blir tatt fra oss og administrert av den høye, vil han gi ordre, slutt å sloss. Samlingen består av dikt , ordnet i rekkefølge av Ibsen selv. Og Pips spør om yndlingsniesen hans får lov til å sende ham noen dikt.


Står man i et bibliotek og ser på Rilkes samlede verker, utgjør de en drøy meter med . Han har tidligere diktet om å pule med smuler i hekken, laget Festskrift til kondomen og . Penger, pulver og Porscher Til høsten kommer en mørk og drøy dramaserie fra Oslos finan. Notodden-historie, og en sveip gjennom den oppslåtte boka.

Diktet er innom det som kommer i Vårs: Industri, . Liker du små dikt , her er noen av mine på rim Vil du kjøpe? Ta kontakt på telefon eller. Morsomme og sprø dikt - og litt drøye , det er gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg