onsdag 9. november 2016

Kosttilskudd fakta

I idretten klassifiseres kosttilskudd gjerne i tre grupper: sportsprodukter, vitamin- og mineraltilskudd og ergogene tilskudd. Sportsprodukter gir tilførsel av . FAKTA OM KOSTTILSKUDD. Et idrettsarrangement innebærer som regel flere konkurranser i løpet av en dag eller en helg.


Ikke alle trenger kosttilskudd for å holde seg friske.

Her får du myter og fakta om vårt behov for å få i oss vitaminer og mineraler i tablettform. Kosttilskudd er et bredt spekter av produkter, og kan derfor i sum ikke regnes. På VitaeLab sine faktasider kan du få med deg mye interessant om emner du støter på når du leser om helse, kosttilskudd og ernæring. Ta en sjekk av kosttilskudd før du går til innkjøp av vitaminer og mineraler.


Denne sjekklisten på 7. LES OGSÅ: viktige fakta om autoimmune sykdommer . Merking og markedsføring av kosttilskudd skal være riktig og skal ikke villede forbrukeren. D-vitamin er et fettløselig .

EWlOvK › er-du-blant-dem-som-tenker-det-kan-. Er du blant dem som tenker: Det kan ikke skade å ta noen. Mange kjøper vitaminer og kosttilskudd med et håp om å holde seg friskere og. Selenmangel behandles med kosttilskudd av selen, med høyest 2mikrogram per dag. Som tidligere langrennsløper vet Hilde Gjermundshaug Pedersen mye om trening og kosthold.


Hun har valgt VitaePro som sitt faste kosttilskudd. Det kan være mange årsaker til at vi trenger helseprodukter og kosttilskudd. Blant annet har mange nordmenn behov for ekstra vitaminer og mineraler når . Omega-kosttilskuddet Olivita består av omega-fra selolje, extra virgin olivenolje og vitamin-D. Hvis man ønsker et stabilt inntak av omega-fettsyrer, kan man ta et kosttilskudd som supplement til sitt . Er du usikker på om det kan være lurt å ta ekstra kosttilskudd bare for å være sikker? Les hva du bør tenke på her.


Sjeldent behov for kosttilskudd hvis du spiser nok og variert. Vanlige kosttilskudd er blant . Mange tror at kosttilskudd er nødvendig når man trener, men er det virkelig det? Dette bør du vite om.


Her har vi samlet nyttige fakta om antioksidanter.

Glutamin er en aminosyre som av mange har blitt brukt som kosttilskudd , fordi den teoretisk bla skulle . Fakta og myter om proteiner og trening. Regelverket for kosttilskudd inneholder maksimumsgrenser for hvor. Disse må ikke forveksles.


Les også: Seks feil og fakta om proteiner. Et viktig aspekt ved å kjøpe kosttilskudd er om det virker like bra å kjøpe et billig soyaproteinpulver eller får du det du betaler for? Soya har blitt konsumert i over .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg