fredag 18. november 2016

Sterke magesmerter og diare

Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller. Hva er akutte magesmerter ? Du kan bli ganske dårlig og det kan gi mye smerter og diaré. Plutselige, sterke magesmerter kan tyde på en akutt sykdom eller tilstand.


Magesmerter kan være ledsaget av anoreksi, kvalme og oppkast og eventuelt også. Ved sterk mistanke om nyresteinskolikk eller gallesteinskolikk gis et NSAID .

Akutt pankreatitt kan forårsake sterke smerter i øvre del av magen med utstråling til ryggen. De vanligste symptomene er diare og magesmerter. Irritabel tarmsyndrom (IBS) kan gi plager som magesmerter , forstoppelse, oppblåsthet og diaré. Tilstanden forverres ofte av stress, men . Vanligvis er diaré ufarlig, men det er viktig å merke seg om sykdommen også medfører sterke smerter , om det er slim, puss eller blod i . Akutt innsettende sterke smerter som vedvarer bør føre til . Diaré på utenlandsreiser. Dette betyr det om du har smerter øverst i magen.


Det kan også være diare eller forstoppelse.

Smertene er meget sterke. Forstoppelse hos barn kan gi store smerter og oppleves skremmende for både barn. Ved matforgiftning får man ofte magesmerter og oppkast i tillegg til diaré. Hvis pasienten som barn hadde magesmerter og diaré , kan dette være. Matvarer som inntas sjelden, gir ofte også sterk mistanke om hva det . Symptomene kan være oppblåsthet, magesmerter , diaré og forstoppelse.


Men man tenker seg at de som har IBS, har en sterkere bevissthet . Forrige uke følte jeg meg litt uggen i magen. Var ikke kvalm og hadde normal avføring, men magen var veldig rumlende. Jeg tenkte det var fordi . Ved endetarmskreft er løs avføring og sterk avføringstrang et symptom.


I de fleste tilfeller er. Morbus Crohn eller Crohns sykdom er en kronisk betennelsessykdom i mage-tarmkanalen grunnet forstyrrelser i immunforsvaret. Legemidler kan begrense diaréen.


Håndvask og god hygiene er viktig ved diaré. Ved akutte sterke magesmerter uten kjent årsak er det lite man kan gjøre selv,. Fryktelige magesmerter , feber kvalme og diare.


Sterk mat og fet mat kan gi økte symptomer. Vurdere sterkt cola nå!

Etter hvert vil det inntreffe vekttap og eventuelt diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg