torsdag 3. november 2016

Eplekake langpanne uten sukker

Hvorfor ikke feire med en utradisjonell eplekake med cottage cheese og uten tilsatt sukker. Saftig og sukkerfri eplekake. Kaka kan fint serveres uten ekstra tilbehør, men her er nokre anbefalinger: Vaniljeis – mi oppskrift finner du her.


Her er en sunnere utgave av eplekake hvor sukkeret er erstattet med Sukrin. For en enda sunnere kake, kan 1g av hvetemelet byttes ut med .

En kake gir kakestykker. Skrell eplene og skjær dem i tynne båter. Pisk eggedosis av egg og sukker.


Bland bakepulver i melet og vend det forsiktig inn i. Strø over hakkede mandler, perlesukker og kanel. Du kan også lage eplekake i langpanne ved å stikke eplebåter i. En nydelig eplekake som kan nytes med god samvittighet! Hva er vel bedre enn en saftig eplekake ?

Se flere deilige eplekaker her. Visste du at det finnes sjokolademelk helt uten tilsatt sukker ? Denne kaka er sukkerfri og glutenfri ved litt endringer av meltype. Denne eplekaken i langpanne kan serveres med vaniljeis eller litt pisket krem til. Mål opp eggmengde og mål så opp tilsvarende mengde sukker og mel i like store kopper eller glass. Enkel eplekake i langpanne uten gluten, . Dette er en eplekake med mye eple, passelig med sukker , havregryn og grovt mel samt helt naturlige ingredienser.


Oppskrift av Lise von Krogh, . Eplekake uten sukker. Jeg har laget kaken med sammalt hvetemel fin og brun sukker. Vertinnen i Kulturstua rister epler i en pose med kanel og sukker for å sette.


Her er en vesentlig forskjell fra de andre oppskriftene: Uten smør i røra. Den bakes i langpanne , men nytes akkurat som den tradisjonelle: Lun . Høvle gjerne over noen skiver meierismør før sukker og kanel fordeles jevnt over. Denne gangen laget jeg eplekaken i en liten langpanne (x cm),.


Kanel og sukker hører selvsagt med for å få den gode smaken.

Kaken er sikkert veldig go men det må gå an og lage en god kake uten så mye sukker og smø. Bland dl, sukker og ss. Ha røra over i en liten langpanne på ca. Spesielle egenskaper. Rask å lage, Stor langpanne , Uten egg.


Hvem skulle tro at en eplekake uten sukker kan bli like himmelsk som vanlige eplekaker ? Vi har forsøkt oss på en oppskrift der vi har byttet ut . Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg