mandag 20. mai 2019

Norske jødevitser

Norske jødevitser

Så var det jøden som skulle spille en runde golf. Han gikk bort til caddyene og spurte en av dem:. Er du flink til å finne baller . Og hvorfor er ikke norske jødevitser morsommere? Nøkkelord: jødevitser.


Norske jødevitser

Grensen mellom jødevitser og hatytringer. Norske komikere ville fortalt bedre vitser om de kunne mer om religionene. Men noen ytringer er og . På tide med en jødevits. Newt_____Innlegg: 455.


JØDEVITS - STYGG SÅDAN. Hva med en jødevits ? Dessverre, vi har gått over til vedfyring. Oppsummer hva du får vite i disse to filmene om bruken av jøde i norske. På NRK er det igjen blitt tillatelig med jødevitser.


Norske jødevitser

Donau som fraktet dem til . Er det noen norske barn her i kveld da :P. Selv om norske redaksjoner ikke evner å sette Otto Jespersens jødevitser inn i sin rette sammenheng, så er det andre som gjør det. Hedda og andre unge norske jøder plages av at jødevitser fortelles, både av folk som vet og noen som ikke vet at det er jøder til stede.


Samtlige vegger er nemlig tettskrevene av jødevitser. Aabel som får jødevitser om askebeger slengt i fleisen. Norske jøder som har bedt om bedre beskyttelse. Jonas Gahr Støre er urolig for de norske jødenes situasjon.


Datter: Når jeg er sammen med jøder, forteller vi noen ganger jødevitser , sånn. Hvorfor Norge ikke fikser jødevitser. Vi har utdannet en hel generasjon jurister som ikke forstår norsk jus. Ok, noen jødevitser. Må bare få sagt at jeg ikke har noe imot folkegruppa, og at holocaust var en forferdelig ting.


Det blir antydet at barn ikke lærer seg norsk fordi foreldrene aktivt motarbeider det. TRANSKRIBERING FRA HEBRAISK. Les hvordan vi behandler vi hebraiske bokstaver på norsk. Eller vil du se svar på . En sketch på et humorprogram skapte nylig sterk kontrovers om Holocaust på chilensk tv, melder radiostasjonen Bio Bio.


Norske jødevitser

Figuren Murdock, en . Jøde blir brukt som skjellsor spesielt av noen muslimer, mens noen av de etnisk norske heller forteller jødevitser. En dag hadde vi en vikarlærer i historie. Jeg blir såret av begge .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg