onsdag 8. mai 2019

Meksikansk gryte trines matblogg

Vi lagde gryta som den var, men vi la den i fullkornstortilla med litt ost på. Og tusen takk for en fantastisk blogg Trine! Retter som vi gjerne oppfatter som typisk meksikanske , er egentlig Tex-Mex. Eksempler er burritos, fajitas, chili con carne og nachos. Men kan selvfølgelig også fint lages hjemme.


Meksikansk bønnegryte med chili smaker godt alene eller med ris.

Gryten kan også serveres i tortillalefser eller som fyll i burritos. En hverdagsmiddag som er . Alt-i-ett meksikansk gryte skulle kanskje heller ha hett alt-i-en stekepanne for det er det jeg har brukt . Enkel gryterett med kjøttdeig, bønner, tomat og chili som er rask å lage. Dette er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men som er ekte amerikansk,. Alt-i -ett meksikansk gryte skulle kanskje heller ha hett alt-i-en stekepanne for det er . Varm vintergryte med bacon og pølser.


Husets tenåring la inn et stort og sterkt ønske om servering av mexicansk gryte her om dagen.

Han hadde nok posevarianten i tankene, så mor . Hun er kvinnen bak en av Norges mest populære matblogger, Trines Matblogg. Fres løken i litt nøytral olje i en gryte , til den er blank og myk. Denne oppskriften fant jeg på Trines Matblogg , og resultatet ble såpass bra at jeg bare må dele oppskrift med dere jeg også.


En eksotisk gryterett med kylling og krydder. Ettersom retten er litt sterk og serveres med mangochutney, balanseres den godt med yoghurt naturell. Denne Pinnen ble oppdaget av Anett Reinholtsen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Lag en meksikansk gryterett med bønner helt uten kjøtt.


Finn frem en gryte som også er god til å steke i – jeg brukte en støpejernsgryte. Sett den på høyvarme og når det begynner å ryke av gryta har . Dette er en deilig gryterett hvor alt kokes i samme gryte , slik gryteretter skal kokes. Kjøttkaker med tyttebær og brun saus.


QUESADILLA: Den geniale meksikanske retten som er sprø og myk på en. Det er ingenting som slår gryterett på denne tiden av året, hvor mørketiden er lang. Poteter kan brukes til alt . En oppskrift på kjøtt verdensberømte gryteretten med spicy karbonadedeig og.

TRINEs MATbloggTRINEs MATblogg. Tacosuppe hvor man bruker ferdigpose med meksikansk tomatsuppe som base. Ha vannet i en gryte , tilsett buljongterning og kok opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg