fredag 17. mai 2019

Kjøre til kroatia med barn

Lyst å ta en bilferie i Europa med barn ? Eller en bilferie med barna i Norge? Les om familien med tre barn som gjorde nettopp det - kjørte til Kroatia. Med egen bil kan vi kjøre litt rundt på feriestedet også, og reise raskt . Selv dro han og samboer Maria Eriksson på tur med tre barn.

Det tar cirka timer å kjøre fra Praha til Berlin. Er det noen veier som dere kan anbefale? Ikke nødvendigvis de som er morsomme å kjøre med en 3-serie med masse gamp under. Tysklan mens barna var små.


Vi har plukket frem landets ti beste strender for barnefamilier ifølge Kroatias. Reisen tar cirka timer om man kjører uten stopp fra Oslo til Zadar. Sliter du med å få barna til å spise matpakken? Her er råd til enkle, sunne og .

Merk også at det forbudt å gå på rødt lys i Kroatia. Mulighetene er mange i Europa, og du trenger ikke kjøre langt av. Dette hotellet ligger noen få meter fra stranden og kun minutter å kjøre til . Enkelte fyller bilen med unger og pakning, kjører hele veien til Middelhavet.


En familie på to voksne og to barn kommer seg til Nice for 10. Nord-Italia og gjennom Sveits og Nederland. Forbudt å ha barn i forsetet.


Barn under år får ikke sitte i forsete hvis du kjører i Kroatia. Nei, ikke engang om de sitter i barnesete. Vi er pers, så istedenfor å ta fly og leiebil vurderer vi å kjøre nedover.


Vi ( familie med barn ) vurderte dette før vi dro til Croatia i sommer,litt . Men hvilken by eller øy bør du velge . Lastebiler over tonn har kjøreforbud på autobahn på lørdager og søndager i. Kroatia er et trygt land å ferdes i som turist. Med bobil kan du ta mange avstikkere underveis. Men altfor ofte ser man barn som råkjører.

Ni voksne og seks barn dro av sted til Kroatia. Reiser du med barn , kan du bestille barnesete på våre nettsider. Primosten-stranden: min kjøring. Begge leilighetene er ideelt for familier med barn.


Med bil kan man kjøre helt til topps, eller man kan velge fottur fra byen Bol. Denne turen er bratt og passer best for trente personer uten barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg