tirsdag 14. mai 2019

Kinesisk nyttår

Hvordan oppsto kinesisk nyttår ? Hvilke tradisjoner har kineserne? Få mer info og les morsomme fakta om kinesisk nyttår på . Denne helgen vil millioner av mennesker over hele verden feire kinesisk nyttår. Hva slags dyretegn er du?


Det nye året vil bli feiret i mange lan og folk vil spise.

Under feiringen av kinesisk nyttår vil produksjonen av varer stenges. Datoen endres fra år til år siden kinesisk nyttårsaften feires andre nymåne etter vintersolverv. Den er den viktigste av alle kinesiske helligdager: . Kinesisk nyttår , chun jie,også kalt Vårfestivalen, begynner ved nymåne ved årets første dag 18.


Siste sjanse til å ønske seg noe for det nye året! Julen er over, det nye året er ikke lenger like nytt, og sommeren er milevis unna. Da passer det bra å feire kinesisk nyttår.


Du ville så klart fått . Skal du besøke London, New York, Melbourne, Singapore eller Vancouver i februar bør du få med deg markering av kinesisk nyttår.

Uønskede monstre, stappfulle togstasjoner og røde konvolutter. Da får de fleste kinesere en hel uke fri fra jobb til å være med familie, noe . Dette må du vite om kinesisk nyttår. Kle deg i rødt som betyr lykke, og bli med på en fest over hele Storbritannia. Feiring av kinesisk nyttår og hundens år.


Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. Reiser du i Asia på denne tiden, . Investeringene i kinesiske banker ble en fiasko og vestlige selskaper trakk.


Fra nyttår åpnes livsforsikringsindustrien opp og den 1. I den anledning holder den kinesiske ambassaden stengt 16. Vgkinesisk feirer KINESISK NYTTÅR med fine plakater og god stemning. Mye gøy som skjer på fagdagen!


Her kommer en siste påminnelse angående Kinesisk Nyttår i Kina og Taiwan. Aktiviteten er meget stor for å få ut så mye last som mulig før all . Søndag feirer kineserne nyttår , og forberedelsene til årets viktigste fest har pågått lenge. BILDESERIE: Kina feirer hundens år.


Blant mange kinesiske helligdager og høytider, regnes kinesisk nyttår som den viktigste. Til forskjell fra vestlig nyttårsfeiring, faller den kinesiske nyttårsdagen .

I dag er det kinesisk nyttår – den viktigste kinesiske høytiden – også kjent som en feiring av våren. Bli kjent med denne flotte tradisjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg