tirsdag 28. mai 2019

Privat selskapslokaler stavanger

Privat selskapslokaler stavanger

Velg det lokalet som passer dine preferanser best. Send forespørsel til én eller flere samtidig. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder.


Vel fremme føles det som du er på din eget private plass, for du må ha båt for å komme hit. Dette intime lokalet kan du også bestille til private arrangementer som fødselsdager, møter etc – for inntil. Egner seg til private arrangementer som fødselsdager, møter etc.


Vi har hyggelige selskapslokaler på Skipper Worse Ledaal og Skipper Worse Ågesentunet til leie til fest, bryllup, barnedåp, konfirmasjon, bursdag og . Catering Ønsker tilbud på catering mat for ca. Skal arrangere en 50-år`s dag, ønsker å lage mat selv. Vinbaren kan leies til private selskaper alle dager. Er du på jakt etter en intim, lun. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Privat selskapslokaler stavanger

Jernaldergården har utleie og servering i forbindelse med kurs, konferanser, seminar og private selskap. I dag benyttes lokalet til lukkede selskaper for næringslivet og til private arrangementer. Stavanger , Mandag 23.


Vår hyggelige storsal og andre rom i huset er til utleie for foreninger, bedrifter og private. Ragnhild Jacobsen rom. Edlandshuset er et trivelig hus med lyse, trivelige selskapslokaler fordelt over to etasjer. Lokalene er godt egnet for kurs, konferanser og selskapeligheter og er . Babettes private gjestehus.


Privat selskapslokaler stavanger

Om du er på utkikk etter ledige selskapslokaler til ditt bryllup, event, bedriftarrangement,. Vi kan arrangere event for selskap og private grupper. Telt kan settes opp. Store restaurantlokaler Et av våre nyeste bygg har en stor restaurant med restaurant, bar og privat selskapslokale. Selskapslokaler med særpreg.


Skulle egentlig leie et lokale privat , men det ble så mye og ordne selv, så da . Det skjuler seg en hemmelighet. Her får dere nyte Alex Sushi- opplevelsen i et intimt, hyggelig og privat lokale. Vi tilbyr både skreddersydde . Vi har også flere selskapslokaler som kan reserveres til private selskap og firmafester. Finn et unikt og perfekt selskapslokale i Bergen for enhver anledning.


Privat selskapslokaler stavanger

Privat konsert og omvisning vil sette spiss på et hvert faglig arrangement. Bryllup og selskapslokaler på Sola Strand Hotel. Utstein Kloster drives i dag som museum, konferanseste selskapslokaler og.


Vi gjør oppmerksom på at Kneberfjellet og områdene rundt klosteret er privat. Når det er private arrangementer eller turneringer i Restaurant, . Hos Klubben selskapslokaler i Vestre Strandgate har det vært avholdt banketter, landsmøter. Miljøsertifisering i privat og offentlig virksomhet, inkludert turisme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg