tirsdag 17. juli 2018

Saus til kalkun

Et festmåltid verdig. Portvin- eller ripsgelé i kalkunsausen smaker godt. Oppskrift på god saus til kalkun laget fra bunnen av med kalkunkraft.


En enkel og fløyelsmyk fløtesaus som passer til både kjøttboller, kylling og kalkun. En fyldig fløtesaus som passer perfekt til kylling og kalkun.

Tips: Sausen kan eventuelt jevnes med litt maisenna. Prøv denne sausen med fylt . Dette er saus du kan lage og servere til helstekt kalkun. Sausen tar utgangspunkt i krås, lever, hjerte og hals som ligger i en pose inni fuglen . Det er mange måter å lage saus til kalkunen.


I USA, der Craig Whitson er fra, kaller de sausen for gravy. Hans favoritt er en saus basert på kylling- eller . Saus som kokes på innmaten i kalkunen.

Denne videoen er en viss periode kun tilgjenglig på denne siden - KLIKK HER! Ole Martin Alfsen fra. Sjysaus: Kok kraft av innmaten som du finner inne i kalkunen. Brun innmaten i smør i en gryte. Tilsett gulrot i store biter, sellerirot og sjalottløk.


Helst en enkel oppskrift. Har liksom én saus jeg bruker til kalkun , men har lyst til å utvide repertoaret litt. Hei, vi er en gjeng som samles på nyttårsaften og maten består da av kalkun. I år ville vi prøve å lage ordentlig hjemmelaget saus , vet sånn røffelig at en kan . Selvfølgelig må du ha saus til kalkunen. Vi anbefaler brun julesaus.


Her har du oppskriften. Saus er utrolig viktig til kalkun. Spesielt siden fuglene raskt blir i tørreste laget.


Denne sausen smaker mer enn bare fløte og kalkunstekesjy, . Kalkun er lett og velsmakende mat året rundt, og blir ekstra saftig og god. Har alltid lagt fløtesaus til kalkun , noe mannen i huset ikke er noe særlig glad i.

Hvilken saus vil dere annbefale til nyttårskalkun. En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er slett ikke vanskelig å lage selv. Den milde og fyldige sausen passer.


Når du kjøper kalkun bruker det å ligge en pose med innmat inne i kalkunen. Den bruker du for å lage sausen mens kalkunen stekes. Hvordan lager du den?


Som en vanlig brun saus bare med kraft av kalkunen ? Deler sine oppskrifter - Det jeg vanligvis serverer til kalkunen er potetstappe, grønne bønner med bacon, stuffing, saus , middagsboller - servert . Det ser kanskje ikke lekkert ut, men det er innmaten som følger med kalkunen som gir den beste sausen. Kalkun er perfekt å servere når det skal være mange gjester rundt bordet. Kjøttet er magert, så her er våre tips til en saftig og smakfull kalkun.


HELSTEKT KALKUN med brødstuffing, kremet rosenkål og kalkunsjy. Lårstek av kalkun med potetpuré og enkel ratatouille. Lag sausen som forklart under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg