fredag 20. juli 2018

Giftering i sølv

En klassisk giftering i sølv , fra Promise by Thune. Ringen er fra vår Promise P2- profil, og har en oval forside med flat innside. Modellen får du også i hvitt, gult . En giftering i en klassisk modell fra Promise by Thune.


Gifteringen har en oval profil og flat innside. Denne ringen kommer i sølv , og inkluderer gravering.

Din drømmering kan bli til virkelighet. Vi spesialstøper ringen til deg og spanderer gravering inni ringen dersom dette sendes inn . Hos Bjørklund finner du et bredt sortiment gifteringer, enten du ønsker en giftering i gult eller hvitt gull, eller gifteringer i sølv. Rund innside – behagelig på fingeren!


Forlovelsesringer i sølv et rimelig alternativ til gull. Vi har også gifteringer med . Høy kvalitet fra norske leverandører og lave priser. Enten du går for gull, sølv eller platina er det lurt å kjenne til de forskjellige metallenes.

Gull blir oftest valgt i gifteringer , det har vi lang tradisjon for her til lands. Gullsmed Frisenberg har jobbet med å lage forlovelse og gifteringer i flere år, og bistår gjerne med å hjelpe til å lage den ringen akkuratt slik dere vil ha den. Jeg liker sølv veldig godt, har aldri hatt sans for gull. Når dere skal velge forlovelsesringer eller gifteringer er det lurt å ta seg god tid og snakke sammen om hva dere begge ønsker. Finne menns 9sterling sølv ring gifteringer engros-pris Kina leverandør bandet smykker ringer på Oumeide teknologi.


Det er spesielt designet for å møte dine . To ringer - en framtid. Gi din utvalgte en ring for framtiden. Velg ringstørrelse ovenfor. For mange er gifteringen ensbetydende med en enkel ring i gult gull. Det samme gjelder for roségull, men siden det er mer kobber enn sølv blir fargen litt . For eksempel har en giftering i hvitt gull nøyaktig samme tone hvis du kjøpe den i. For å gjøre forlovelse- og . Stort utvalg og supre priser.


Mer enn 40års erfaring fra gullsmedbransjen. Mestergull Tøff ring til herre i rhodinert sølv med onyx MESTERGULL Ring. Noen av våre gifteringer.

Gravering og målforandring er inkludert i prisen innen et år Kampanjen fortsetter: kjøp ett par, få - på den rimeligste God . Bredde mm, fasongen er avrundet utvendig og innvendig. IGJ Design lager forlovelse- og gifteringer i gult gull eller hvitt gull, eller i sølv. Fannys kolleksjon kalles Familiemekanikk.


Ringer lages også unika, . Ringene lages i gull, hvitt gull eller sølv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg