tirsdag 17. juli 2018

Blåbær smoothie oppskrift

Skriv ut oppskrift. Følger det med litt andre krekling eller noen blader ned i bøtta, ja så går det helt fint – de blir knust i smoothien uansett og bidrar bare med mer næring. Dagens oppskrift er blåbær smoothie med rått egg som gjer smoothien meir næringsrik og mettande. Du smaker ikkje egget om du skulle lure . Smoothie med blåbær , banan og eplejuice!


Super til frokost, etter skoletid eller til kvelds.

Naturell yoghurt tykner drikken og gjør den mer mettende. Denne smoothien er laget av yoghurt, iskrem og frosne bær. Du velger selv om du vil tilsette blåbær , skogsbær eller jordbær.


Lag en herlig blå og frisk smoothie med blåbær og syrnet melk. Forfriskende og deilig! Deilig og søt smoothie som er stappfull av antioksidanter!


Har prøvd en rekke smoothieoppskrifter, men ingen smaker så godt som denne. Dette er (kanskje) verdens beste oppskrift på blåbærsmoothie !

Det kan jo ikke ble helt feil. Bruk frosne bær og kjøleskapskalde ingredienser. Frisk og lett, eller stappfull av energi? Det finnes smoothies for en hver anledning. En herlig blå smoothie , perfekt som mellommåltid før treningen.


Havregrynene gir deg god energi. En frisk og proteinrik smoothie , perfekt som et mellommåltid. Smaken av sommer på få sekunder. Mats Paulsen gir deg oppskriften på smoothies med bringebær, mango, blåbær eller sitron og lime.


Blåbær kjøper du frossen i poser. Oppskrift på blåbærsmoothie med avokado. Bjørnebær- og blåbærsmoothie.


I dagens innsendte oppskrift , atter en gang fra Therese Bergesen i Fyllingsdalen, er det mørke bær som skal i . La stå i minutter. Bland kefir med chiafrø. Tilsett blåbær , banan, kokosolje, kakaopulver og agavesirup.


Her får du en opskrift på en lækker cremet blåbærsmoothie med skøn smag af blåbær og vanilje og som er nem at lave - få opskrift her.

Gå til oppskriften. Denne blåbærsmoothien inneholder bare ingredienser, og det er. Sjekk gjerne av mine andre smoothie - oppskrifter. BLÅBÆRSMOOTHIE MED KOKOSMELK – oppskrift (Blir ett litt høyt glass – dl ). Has i en blender og . En blåbærsmoothie med hint av ingefær. Sunn blåbær smoothie.


Kjør alle ingrediensene i en blender til den blir fin og smooth. Tips: Chiafrøene er fulle av . Kør banan , yoghurt, juice og tre dl blåbær i en foodprocessor eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg