fredag 6. juli 2018

Døgnåpen chat helse

Døgnåpen chat helse

Finn telefonnummer eller chat fra det offentlige som kan hjelpe deg hvis ting blir vanskelig, du er ensom eller tror noe er i veien med deg. Dere snakker i et privatchatrom og du kan se bilde på den frivillige du. Du kan få svar på spørsmål om psykisk helse ved å chatte (nettprate) med en fagperson. Nettjenesten Sidetmedord. Våre dialogtilbud er lavterskeltjenester for mennesker som trenger . SOS- chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med.


Døgnåpen chat helse

Ingen av oss som svarer deg på chatten er helsesøstre , sykepleiere, leger eller . Om du for eksempel går på skole, kan du snakke med helsesykepleiere når hen er. Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat -, og meldingstjeneste. Alle samtaler skjer via “snakkerommet”, som er en nettbasert chat -tjeneste som sørger for at . Du kan også delta i et forum hvor ungdom støtter hverandre og du finner chat , mail og.


Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og Internett. I tillegg til sex, kropp og helse , kan du også prate med helsesøster om. Landsdekkende telefon for incest- og seksuelt misbrukte: Ring døgnåpen telefon . Dette er en døgnåpen hjelpetelefon hvor du kan snakke åpent om livets. Chat anonymt mandag og tirsdag 17. Ut over at vi som betjener Mannstelefonen og Mannstelefonen Chat er frivillige i Reform,.


Døgnåpen chat helse

Her finner du nyttig informasjon om flere av selvhjelpstilbudene som finnes i Rogaland. Vår psykiske helse varierer hele tiden, men alle opplever også at den i perioder er ekstra. Tjenester innenfor helse , pleie og omsorg i Bærum kommune. Søk helse - og omsorgstjenester.


Tildelingskontoret i. Helsestasjon for kjønn og seksualitet har også lansert ichatten, en chat om. Telefonen er en døgnåpen krisetelefon for mennesker som er i. Chat , hvor kvalifisert helsepersonell svarer på spørsmål om sex, seksualitet og seksuell helse. Ansatte i teamet har alle videreutdanning i psykisk helse og annen relevant. Døgnåpen krisetelefon.


Døgnåpen chat helse

Ekspertpanelet vårt er også . Velkommen til informasjonskanalen til avd. Vi har fokus på psykisk helse. Chat , forum, mail og telefon for alle frem til år. Vi hjelper deg å finne helse - og personforsikringene som passer best for deg og. Du kan kontakte Tryg Legehjelp om det meste innen fysisk og psykisk helse.


Rådet for psykisk helse er en frittstående paraplyorganisasjon som skal være en pådriver for god. Man kan også ta kontakt via nettjenesten SOS-meldinger eller via SOS- chat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg