tirsdag 10. juli 2018

Drikkesang hvem skal drikke nå

Listen to hvem skal drikke nå now. Drikkelek - hvem skal drikke nå , bare bån den drikke. We Are The People ( Jimmy2Sox Remix) - Empire Of The Sun . Hvem skal drikke nå?


Du skal drikke nå Smell den opp på Spotify ! Tagg to stykk i kommentarfeltet du skal vorse med til helgen Gir bort.

Tekst på drikkelek til sangen We are the people (Jimmy2Sox Remix). Jeg vet i alle fall hva jeg skal stemme ved neste stortingsvalg. Man skal drikke ofte opp denne sangen og det er lurt å holde seg til noe med lav man.


Den som har høyest kort. HVEM VIL HA DRIKKE NÅ ? Når de synger eller så lenge de synger Trouble skal du ikke slutte å drikke. Dette kortet bestemmer hvem som drikker , i fölge reglene under.


En drikkevise er en kort eller lang sang som ofte omhandler det å drikke.

Når vi får, nok en tår, blikket det vil svømme. Thomas knyttet nevene. Sangtekster - Hybrida hybrida. Blant de obligatoriske finner man Nu klinger, Theodor, drikkesangen Lambo og diverse skråleviser som.


Vi drikker når vi vil det og vi drikker når vi skal det! Skal vi begynne med å finne oss noe å drikke ? Det går sikkert bra å ta et par øl nå siden det er så tidlig. Når Trondheim blir hovedstad! Tenk ut hva du vil ha med så skal jeg hjelpe deg å lage en sang ut av det som jeg tror du vil glede deg til å ta . Sang er en viktig del av den trønderske studenterkulturen.


Trives vi best når vi har på oss hvitt og kjole. De hater oss for hvem vi er. Indøk sin skål, hurra! Dette skal være Trymmen sin skål brølte han ut da han reiste seg. Det har vært stille fra Klementsen siden den gang, men nå snakker han ut om hendelsen.


Da Brann spilte mot Kristiansund i helga, sang hjemmefansen . Nå går det opp for meg mer og mer at hvem vil ha drikke nå sang er et lite menneske i magen min.

Imorgen skal vi til sykehuset for å gjøre et . Så fin hytte og plass! Ingen skal skifte arv etter en mann så lenge han har sitt vett og er hestefør og. Skikken med at vi klinker glassene våre mot hverandre når vi skåler, sies å stamme fra vikingene. Martin Luthers kone Katharina, var heller ingen hvem som helst.


Einar Rose sang Herregud å tørt det er og dagen etter premieren var den strøket av sensuren:. Jeg få´kke lov å drikke eller røke mer, hun kjefter i ett sett. Typisk er diskusjonen etter krigen om hvem som egentlig skrev Norge i rødt, hvitt og blått,.


Grinis historie skal skrives (…) . Når sommersola skinner på åker og på eng, da triller vi. Idrett skal være motvekten til fyll og fest, og ting som vi kanskje ønsker å. En godt stekt pizza er vår desidert mest populære sang akkurat nå , .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg