torsdag 12. juli 2018

Messenger slette meldinger

Messenger slette meldinger

Sendt noe upassende? Nå kan du trekke meldingen tilbake. Men du må gjøre det innen minutter. Du kan slette enkeltmeldinger eller en hel samtale direkte i Messenger -appen. En ny funksjon tillater deg nå å slette meldinger umiddelbart.


Denne siden kan hjelpe deg trinn for trinn! Denne artikkelen viser deg en detaljert guide å få det gjort lett. Har du noen gang angret på meldinger du har sendt?


Som regel har man ikke noen angrefunksjon man kan benytte seg av etter at man har sendt en Messenger - melding , men det kan det nå bli . Er du rask nok kan du slette meldingen. Nå kommer en ny funksjon som lar deg angre og slette meldinger i . Enten du bruker den dedikerte Messenger -appen for iOS eller Android eller nettleseren på en PC eller Mac, kan du nå slette meldinger fra . Snart kan du slette messenger - meldinger etter at du har sendt dem. Ifølge nettsiden Messengernews lansererte nettopp Messenger en ny funksjon i applikasjonen som gjør at du kan slette meldinger. Det tok sin ti men nå som . Rydd opp i samtaler i Messages. Du kan flytte gamle eller uønskede samtaler inn i arkivene dine, merke alle meldinger som lest eller slette dem fra Messages.


Messenger slette meldinger

Du ønsker kanskje å slette noen av dine fikk og sendte . For de fleste sosiale medier . Messenger kan være et nyttig verktøy, men å ville fjerne det er knapt uhørt. I tillegg, mens muligheten for sletting av meldinger er tilgjengelig, . Alle meldinger på face legger seg på messenger. Nå har jeg på FB slettet en del gamle meldinger men de ligger fortsatt på messenger. Slette alle meldinger.


Svare på en mottatt melding. Wiper lar deg slette meldinger hos deg selv og hos mottakeren. For å sende en melding som iMessage eller MMS trenger du. Kunder som starter en samtale med å sende en melding til firmaet, anses å. Koble Messenger til andre systemer for øyeblikkelige meldinger.


Messenger slette meldinger

Ordstyrer: Ordstyrer kan slette brukere og endre emnet for samtalerommet. Har fått en som åpenbart er virusgenerert, med vedlegg. Og er ingen flittig bruker.


Det er i tråd med fanen Melding , Aktiv og Samtale. Men noen ganger sender vi en melding eller et bilde som vi ønsker at vi kunne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg