tirsdag 27. november 2018

Oboykake med melk

En skikkelig saftig sjokoladekake som går raskt å lage! Dette er en sikker vinner som er ferdig på minutter. Send handleliste på e-post . Visst man skal lage denne til gluten og uten melk har du noen tips til det? Vei opp det bløte (egg, melk , olje). Hell det bløte i det tørre, rør godt sammen så massen blir klumpfri.


Ta kakene ut av kakeformene, og . I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk , som Kefir eller Kulturmjølk, som er . Denne saftige sjokoladekaken er laget helt uten melk , men er full av den gode sjokoladesmaken. Denne kaken er så utrolig enkel å lage, og den blir stor, saftig og veldig god. Den inneholder ikke egg og melk. Oppskriften gjør det enkelt å lage en smakfull, melkefri . Husk å bruke smør uten melk.


Oboy sjokolademelkpulver dl hvetemel. Pynt: raspet kokesjokolade . Sikt sammen de tørre ingrediensene. Pisk inn ett egg om gangen. Rør det tørre og melken. I tillegg til å være en kake alle liker, er langpannekaken lett å tilpasse ulike allergier.


Er du allergisk mot melk kan du bytte ut melken med vann, . Mål opp melk i et målebeger. Hell opp i olje, vaniljeekstrakt og egg (i målebegeret – mindre oppvask vet du…) og bland raskt sammen. Tilsett mer melis til du har ønsket konsistens på glasuren.


Sjokoladekaken er saftig og myk med en barnevennlig smak av ekte sjokolade. Denne oppskriften fungerer like bra med både glutenfritt mel og hvetemel, så det er bare å bruke den meltypen som passer deg. Dersom du kan bruke melk , kan . Ingredienser 1g smeltet. Oboykake - knallgo saftig og enkel sjokoladekake. Nå står det en oboykake i ovnen, mmm, har aldri smakt det før, men tror den blir goood.


Prøv å bland i en teskje pulverkaffe i melken for å få en mild kaffesmak i din. Eventuellt melis, kremfløte, bær . Hadde en oppskrift på en sjokoladekake til langpanne liggende uprøv så da måtte det bli den. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg