Skjær purre , gulrot og løk i biter og stek dem myke sammen med hvitløken. Når det gjelder ribbe og julaften, så virker det som om hele Norges . For best resultat salte og pepre ribba i minimum to døgn i forkant. Hvem sier at man ikke kan eksperimentere med ribba ? Svin og sitrongress er . Se video med fremgangsmåten trinn for trinn. Hellstrøms ribbe med sitrongress - Oppskrift - Godt. Eyvind og Truls reiser på hyttetur for å ha sitt julebord.
Hvordan få til perfekt sprø svor? Eller Italiensk ribberull. Og når de var på tur i Italia lagde de nettopp denne . Hva med ribbe på italiensk vis? I Italia lages ofte Porchetta av hel pattegris - her har vi nøyd oss med et godt stykke tynnribbe.
Ribben fylles med appelsin, løk og. En annerledes og spennende måte . Sett ovnen på 1grader. Legg ribben med svoren opp i en langpanne, legg en tallerken eller en skål under ribben slik at den blir høyere på midten.
Kniven løper langs en ny svineside for få ut rygg og ribben og gjøre den rullbar. I fjor kjøpte jeg ribbe fra smilende urtegris som hadde gått ute blant toppløse,.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.